Canada?

Idag har vi haft klasseftermiddag med klassen:)  Vi beställde pizza, baka, å kolla på film. As mysigt! Fast okej, filmen va rätt...jaa va ska man säga? Rå. 
Sen gick jag, Elin och Karolin på hockeyn, de va också as kul:D Rätt kul när Malmö börja gråta faktist!
Vet inte va ja ska skriva, mer än att ja ska på tennis imorrn kl 15.00. Längtar!
Jag ska hitta på någonting roligt som ja funderar på sen men ja har inte hittat på de än, men de kommer! Jag funderar alltid på saker, ibland tror ja nästan att jag tänker för mycket. Kan man det?  Aah säkert, eller ja lyckas då iaf me det.

Nej juste! Jag får ju inte glömma Santa-Maria tex-mex! Våran vikare ist. för Lassas. Hur ska man då förklara henne?  Jo, polsk dialekt, mörk grått backslick me nåra grå blekta hårstrån ovanför öronen, hon har en svensk man som är "eftertraktad" , typ nunna och ett helgon tydligen. Bra på matte e hon också, or not;) 
Aja, godnatt:)

Skön helg:)

Sammanfattning av helgen:

I fredags va ja me Josse. Helt plötsligt fick vi nått ryck att vi ville gå på hockey men så klart va biljetter omöjliga att få tag på... Men så tänkte vi att vi skulle ta en promenad ist så gjorde vi de och hamnade utanför arenan typ prick när matcen började. Så stod de massa folk utanför och skulle sälja sina biljetter och så frågade en gubbe oss, -vill ni köpa tjejer?   -Neej, vi har tyvärr inga pengar med oss...
Efter kanske 10 sek sa gubben -Neej nu skiter ja fan idet här. Här vill ni ha dom?  Så gav han dem till oss:) Rätt snällt måste jag ju säga plus att de va sittplats. Och så va de typ 3:e gången de hände, e vi bra eller är vi?
I lördags gjorde ja väl inget speciellt igentligen på dagen. Men på kvällen va de roddgala! Men vad skulle man ha på sig? Gala, då tänker man ju typ Oscars gala. Så kom Jenny till mig och gjorde sig iordning å på Volvo hade dom tom en röd matta;) 
I dag har ja gjort absolut ingenting. Jenny kom förbi och hämtade sina saker och så skulle hon INTE gå på tennisen. Och ja va trött, å när ja e trött så blir ja jätte arg... Så på tennisen va de inte så kul i början men sen, ojoj, två ord räcker: Ja Ägde! Ja körde singel mot Bengt, våran tränare, han e verkligen bäst sen körde vi dubbel, han och ja mot mamma å M vad hon nu heter. Sen gick ja hem å tränade lite till å dusha å så å nu sitter ja här:)

Fast nu ska ja nog sova snart, kommer aldrig orka upp till skolan annars. Bara tanken av att de e skola imorrn blir man ju deprimerad av:S

RSS 2.0