NS-Inte så jobbigt som alla säger

Idag tänkte jag bara säga att den här veckan måste vara en av de bästa:) Om man  tänker med skolan. Imorrn har vi bara en lektion ioch med att NK:n är inställd för att vi ska ha en Naturkunskapsdag på torsdag och då har vi ju inga lektioner på torsdag! Sen på fredag är jag ledig(; Eller jaa, spanskan e ju inställd i 2 veckor  och alla lektioner från kl 12 är inställda och vi har inget individuellt val fram tills höstlovet! Så då har jag sovmorgon mån, fre till 10.15 och sen som vanligt på onsdagar till 10.35.
Tänkte bara skryta lite!;)

Sen vill jag också säga tack till Carolina Biörs som har fixat min blogg! Jag är jätte nöjd;D Tack så jätte jätte mkt:)


28September

Ärligt talat så fattar jag ingenting
Antingen så ska ja bry mig eller inte

:)


Sötis:)

Lördagskväll

Nu sitter ja hemma och gör ingenting. Har nyss fixat mig lite och nu väntar jag på Josse. Vi ska ut på city ("city" men endå) och hitta på nått skit(;  Idag har ja jobbat, de va lite därför ja inte gick på Parken också men ioförsig, vem vill gå med en massa 94:or? Ja inte jag iaf. De kan killarna i min ålder få göra för sig själva;)

Byebye


Rutiner(;

Idag har jag verkligen inte haft någonting alls att göra. Jag har pluggat lite men hur kul är det. Alla här är så tråkiga! Längtar verkligen tills man får flytta...;)

Alltid när jag går in på internett är det några grejer jag brukar göra, ja har som en rutin att kolla olika saker, ex:
1. Loggar in på Msn
2. Går in på Bilddagboken
3. Kollar Facebook
4. Kollar bloggen
5. Kollar andras bloggar ex. Kenzas, Kissies, Blondinbellas, Elin Klings mina kompisars
6. Kollar min Hotmail
Det roliga är att det blir alltid den här ordnigen!
Idag hitta jag en ny blogg som va bra, eller ny och ny, jag har då aldrig varit inne på hennes iaf Linngustafsson  heter hon. Hon skriver om mode och kläder (precis som alla andra) men hon var mer seriös och hade as snygg stil!

Nu ska jag gå och hitta på någonting innan ja inte vet vad jag gör!
Om det är någon mer som har tråkigt så är det bara att höra av sig:)

Utomlands<3


"26 grader i skuggan. Bara 5 timmar bort."   Visst låter det lockande?  Det är som om jag skulle sätta mig på et flyg nu, då skulle ja va framme typ i egyptien eller något kl 17.30. Inte helt fel!  Jag kommer knappt ihåg hur den här sommaren har varit, om de va fint eller fult väder för det mesta. Men ja kommer ihåg att innan sommarlovet så var det ca 28-30 någonting i skuggan. Eller som när vi va i Turkiet då var det 48 grader i skuggan första dagen när vi kom ner och sen va det mellan 40-45 resten av veckan. Fast ok, mot slutet av veckan fick jag typ solsting av värmen och då är endå jag rätt van med sol och värme. Men ioförsig så hade ju jag fått en askkopp i huvudet också så jag hade 4 stygn i huvudet så jag fick inte doppa huvudet i havet och inte heller duscha håret... Och det var inte kul när de va så himelens varmt!
Men iaf. Bora Bora ska ja åka till nån gång! Nån som vill följa med?;)


Bora Bora- Tahiti.

Dans!

Idag började dansen igen! As kul. Ja gick ju inte på dansen förra året för knät men nu är jag tillbaka;) De känndes riktigt roligt.
Nån som kollar på Top Model 10 mer än jag? Ja tycker iaf att Katarzyna, Dominique eller en annan va hon nu heter ska vinna.
Nattinatt.




Lady Gaga-Love Games<3

Jorden, gå under?

Jaa, idag i skolan hörde jag en massa prat om att de e nåra körda forskare och fysiker i Schweitz som ska försöka "återskapa" Big Bang. Okeej?
Dom har under marken en rund tunnel som är 27km i diameter eller nått sånt och där i ska olika partiklar färdas och krocka i ljusetshastighet. Och tydligen så är det 5.000 forskare som är emot det här för dom säger att det kan orsaka ett svart hål som suger upp hela jorden. Det ska tydligen vara slutet på våran livstid och jorden i överhuvudtaget.
Alltså seriöst, ofta jorden skulle gå under men lite läskigt endå, jag menar, chansen lär ju finnar eftersom att det faktist finns varningar. Sen om jorden sugs in i ett svart hål eller inte det vet man ju aldrig. Men om det nu är så att det skulle kunna hända så är som som tänker utföra det här helt cp i huvudet!

Men vi får väl hoppas på det bästa eller något antar jag.
Nu ska jag gå och köpa frukt och glödlampor. haha!   
Hörs imorrn, förhoppningsvis! (;


5/9, 16.46

Igår tog vi skolfoto i skolan, vilket gick rent utsagt åt helvete. Jag fick panik dagen innan för att jag inte hade några kläder att ha på mig så ja åkte med Josse till Kupolen och stress-shoppade på ca 20 minuter. Det som jag iaf köpte va en siden jacka från Gina, den som jag har på mig på bilden (riktigt nöjd faktist, gillar den!). Så den hade jag på mig, ett svart linne och de jeansen jag köpte till skolstarten. Kläderna såg bra ut men jag vill seriöst inte veta hur kortet såg ut! Jag som skulle se bra ut på ett skolfoto för en gångsskull!
Nu kanske ni tänker att skolfoto inte e en sån stor grej och nej, det kan ja väl hålla med om men ja tycker endå att de e viktigt och framförallt roligt att se bra ut på det;) Men de slutade med att de inte gick bra alls och sen pratade vi inte om det mer resten av dagen.

Ikväll vet jag inte vad som väntar, ska eventuellt träffa några kompisar annars får vi väl se. Har ganska så mkt matte att ta igen också, fast jag inte ens har missat en enda matte lektion:S Jaa, fråga mig inte hur man lyckas! Så jag får väl sätta mig ner på söndag och ta tag i det:(
Nej, nu har ja lite grejer ja ska fixa;) Vi hörs,



00.11

Kollade på Pearl Harbor igår. Alltså seiöst, jag båda hatar och älskar den filmen! Kate Beckinsale är så snygg och hon får både Ben affleck och Josh Hartnett och hur snygga e inte dom då!? Framförallt Josh.... Sen är allt så hemskt men ja skulle lätt inte bangat på Josh;) haha.
Imorrn e de skola också, fast vi börjar 10.15 i och med att Ind. valen inte har börjat än:)


Josh Hartnett, Pearl Harbor
.




RSS 2.0