Brand i skolan?

Min dag började roligt iaf, sussie kom försent till matten ( Bra, eftersom att då försvinner iaf nåra minuter av matten!) Så vi skulle ha matte inne i skolan ist men precis när vi gått in börjar brandlarmet gå! Och så luktade det rök vilket vi inte tänkte på förrns vi frågade Mike om de brann på riktigt eller inte och de sa han att han trodde. Så hela gymnasiet blev evakuerade till Leksandshallen där vi fick sitta i typ en halvtimme kanske. Tre brandbilar, en polisbil, en ambulans och en räddningshjälpen bil kom. Men på lunch fick vi reda på att det var nån som hade kastat in en rökbomb i hissen och att det var därför som det luktade rök och larmet gick igång. Tråkigt nog! Hade faktist vart lite små kul om de hade brunnit lite

Nu har jag iaf en dag kvar i skolan bara innan lovet! Skööööööönt, sen väntar ett 2,5 veckor långt påsklov;)
Så nu ska ja fixa med iPoden och fixa över låtar så jag överlever den 4-5 timmar långa tågresan till Lofsdalen.

Har lite bilder från helgen också;)



   

26/3

Ja men då har det hänt igen, jag hat helt glömt bort att skriva i den här j*vla bloggfan. Saksamma, för att sammanfatta lite smått så i fredags va fia här och vi hade myskväll<3, lördan hade Jenny fest kul var det!, söndag=mådde dåligt som fan samt hade dansträning i 4 timmar, inte bra.., sen har de väl inte vart så mkt. På lördag reser mina föräldrar till Lofsdalen så de blir nåra nätter ensamhemma igen. Har längtat!  Så sen åker jag också upp på onsdag morgon. Mys att åka snowboard igen:)
Veckan efter lofsdalen så är det dansshow, så mitt påsklov börjar nästa onsdag, suckers!



Slim, Sofia, jag:)

Skor<3

Det är galet vad jag har börjat älska skor på sista tiden! Jag kollar på hur många skor somhellst varje dag. Och jag verkligen älskar dem! Det jag gillar alldra mest är höga med konstiga klackar, ju konstigare desto bättre!
Här kommer nåra från asos.com, alla kanske inte är så överdrivet snygga men det är själva klacken som gör det.


Topshop, Louboutin, Louis Vuitton:


Och nåra som bara är väligt udda och coola som fan


Jag tycket att de med klacken uppoch ner och åt fel håll är hur snygga som hellst! Jag skulle lätt vilja ha de svarta men de kommer typ från Marc Jacobs och jag vill inte direkt lägga ut flera tusen på skor så. De rosa där uppe e galet snygga också, men kommer från louboutin så samma sak med dom. Men titta kan man alltid göra;)


Sola:)

Yes! Det är vad jag har gjort idag, fast inte solarium, det håller vi inte på med här inte! Nej, sola på balkongen e mkt bättre. Dum som jag är tänkte jag att man kunde sitta typ i linne för att de va så varmt men så var det inte alls. Eller ok, i solen va de väl varmt men i skuggan (som täckte halva mig) var det 2+ i. Skööönt. Så så har jag setat i två dagar nu och de börjar märkas, ja har ont i halsen så in i helvete och i huvudet, känns som om jag börjar få feber... Jätte kul, lagom till showen, lofsdalen och påsklovet, perfekt!


kukmatte

Ja, det här var ju väldigt kul!  Nu är det så här att jag har ju mig en liten fiende vid namn susanne, eller sussiepussie som jag och Julia kallar henne. Vi har ju aldrig funkat så speciellt bra ihop men nu har hon fan gått över gränsen. Vi har ju matte mån, tis, tors och mån+tors så har vi matte direkt på morgonen så då blir de ju alltid så att man inte har nåra böcker med sig, iaf inte jag för jag hinner verkligen inte springa till skolan och hämta dem först!
Så idag hade tydligen sussie fått nog och det konstiga va att de va inte i början av lektionen, utan när de va 5 minuter kvar så fick hon ett jävla utbrott på mig och sa att  ja inte är välkommen på matten längre om ja inte har med mig böckerna. Tack för den lixom.
Problemet e att hon favoriserar så sjuk mkt! De e galet va hon favoriserar. Om jag kommer 2 sek försent så är den andra världskriget ungefär, men när någon av de två killarna i min mattegrupp (säger inga namn) kommer typ 10-20 min försent eller inte alls då e det helt ok.

Men att man inte e välkommen på sina egna lektioner de e ju bara jaa, va ska man säga, hahahahhah!



Och alexandra, säg inte till mamma! hahah, ja ska lösa det här imorrn:P

15/3

Idag har jag haft dansträning iprincip hela dagen, 11-15 så jag kallar det hela dagen;)  Sen ringde min vän anna så vi tog en promenad, vi va fan ute i 2,5 timme, riktigt bra gjort! De värker i mina ben nu. Sen kvällen bestod av att titta på Beck.

Intressant inlägg va? Hah, jojo, heeelt otroligt! :P


15/3-Cancer

Är det någon mer än jag som nån gång fått för sig att den har en sjukdom eller något liknande utan att ha några somhellst bevis på det, att det bara är någonting man har fått för sig? Så är det ofta för mig, men nu på sista tiden så vet jag inte riktigt vad jag håller på med. Ofta har jag trott att jag har haft cancer, en hjärntumör. Anledningen till att jag har trott det är att jag ofta har väldigt ont i bakhuvudet på ett speciellt ställe, men jag är antagligen bara trött eller nått sånt när jag har fått för mig det. En gång var jag nästan nära på att gå till läkaren för att kolla upp det, så mkt trodde jag att jag verkligen hade en!

Det är ofta som jag får för mig att jag har någon sorts cancer-form, antingen så är jag bara dum eller också så är jag rädd. Antagligen båda två. Det är väldigt många i min närhet som har/haft cancer förstår ni, min gammelmormor dog av magcancer, mormor dog av lungcancer direkt av rökning, min pappas kusin fick bröstcancer men klarade sig(!), en på mammas jobb fick en hjärntumör fast han var hur frisk somhellst och en av mammas kompisar har bröstcancer just nu. Och det allra konstigaste eller vad man ska säga är att sånna här hemska sjukdomar bara verkar drabba snälla människor, sånna som alltid är glada, snälla och bara tänker på andra, är helt osjälviska. Så jag vågar nästan inte vara det i rädsla av att något hemskt ska hända mig. Det är som om att man måste vara elak och dum för annars får man en hemsk sjukdom eller råkar ut för någonting annat. Just nu är den en ny som är i mina tankar men mer tänker jag nog inte säga om det.

En annan sak jag har tänkt lite på är rökning.., om mormor och mormors mamma båda dog i mag/lungcancer så jaa.


Nej! Eftersom att min blogg heter i huvudet på Carolina så kom nu en tanke som ofta är i huvudet på mig.
Nu verkar det typ som om att jag är dum i huvudet men sak samma.
Godnatt!


orkork

Jaha, ja de e rätt konstigt. På en hel vecka har ja inte haft en tanke på att logga in på bloggen alls, jag har bara helt glämt av den. Konstigt, med tanke på att jag iprincip iaf loggade in varje dag förut för att kolla kommentarer och status.
Jaja, nog om det. 

Det är tydligen rätt många som ska på sbn ikväll?  Jag ska inte det iaf, har absolut ingen lust alls. Så jag vet inte om jag bara ska ta det lugnt ihelgen eller vad jag ska göra, känns lite tråkigt att inte ha några planer men jag får väl ta det som det kommer I guess. Sen är jag så gaaaalet trött också.

Jag skulle vilja ha typ myskväll med de från Rönns (orkar inte skriva alla namn men de vet nog själva vilka de är) men vi verkar alltid vara lite för upptagna för varran? :P


Trött

Jaa, ja har faktist absolut ingenting alls att skriva. Så jag lägger upp bilder på en av nätterna Bosse sov hos mig ist;)




RSS 2.0