NS1CAH8

Nu har då skolan typ börjat på riktigt  iaf. NS1C blev det för min del. Men schemat e as skönt! Som onsdagar tex. då börjar jag 10.35 och slutar 13.25 och har bara två lektioner! Sen slutar ja kring halv 2 tre dagar i veckan och det är ju inte helt fel de heller;)
De va inte så farligt att börja skolan som man hade tänkt mig. Ja menar, för typ en vecka sen så ville ja inte alls börja men nån dag innan så hade ja helt ändrat mig. Så klart vill jag ha sommarlov men själva grejen att börja gymnasiet e inte alls så farlig. Fast vi har nog inte riktigt kommmit igång me läxor och så än så ja ska kanske bara va tyst!
Men nog om skolan.
Alltså alla som läser min blogg ska veta att ja sitter inte här och tror att alla läser den och är värsta intresserade. Jag är dålig på att skriva och skriver om tråkiga saker, jag vet. (som Josse sa;)
Och då fyller ja som sagt år på lördag, då kommer väl släkten över och Alexandra!
Sen åker mamma bort och ja blir ensam, får väl se va ja hittar på då(;
Nej nu ska ja sätta mig och skriva ett 75 sidor långt mail till fia om allt som händer just nu och sova. Matte test imorrn (absolut min starkaste sida, eller inte), önska mig lycka till!!

Sweet 16,18 ?

Som sagt så fyller ju jag 16 år om precis en vecka faktist, den 30 augusti, sweet sixteen;)
Men igentligen om man tänker efter, vad är det som är så speciellt med att fylla 16? Det enda som händer här i Sverige är i princip att man får börja övningsköra. Att fylla 18 i Sverige är nog ungefär som att fylla 16 i USA. Jag kan förstå att det är en riktigt stor sak att fylla 16 år i USA men att fylla 16 i Sverige? Och om man tänker ännu längre, varför får ungdomarna i USA köra bil när dom är 16 och inte vi?  Anses Amerikaner vara smartare och mer välutvecklade än Svenskar? Svenskar e snyggare iaf! Haha, tänk om ja hade fått ta körkort nu om en vecka..., hahaha, de kanske är lika bra att ja inte får göra det, jag kan ju inte ens reglerna för en moppe så hur skulle de bli me en hel bil;)? Men endå.
Men något som e bra me 16 e när man börjar gymnasiet och får studiebidraget, 1050 kr i månaden utan att man behöver göra något är ju ioförsig ganska skönt(;
De va någon släkting till mig som frågade, om de va farmor kanske; "Ska du spara det till körkortet?"   hahahha, Nooo way! De får väl endå mina föräldrar betala!?
Nej, "Lets stop chasing those boys and shop some more" säger ja bara;)

Godnatt


Ibland förstår ja inte va vissa håller på med(;

Nu ni! Vet ni vad jag stör mig på riktigt ordentligt? När vissa tjejer, typ i min ålder , är helt vanlig och som ser bra ut lägger ut en bild på sig själv som ser bra/okej ut och sen då när någon sitter och helt seriöst kommenterar: "Snygg! Modell?" eller något i den stilen.  Jag blir så arg! Hah. Det finns två sorters modeller (vad jag tycker), och det är Riktiga Catwalk modeller som går för stora modehus som typ Louis Vuitton, chanel osv och som jenny sa, "Runkobjekt". Alltså snygga tjejer, sånna som blir förebilder och idoler för de yngre och som är modeller för Victoria's secret tex.
Skillnaden mellan de här två är att en riktig catwalk modell hon är inte vad vi vanliga kallar Sssnygg, utan mer speciell, udda eller unik, eller varför inte alla tre. En "runkobjektsmodell" är vad vi vanliga kallar snygg, som en gubbe skulle kunna sitta och göra 5:an till och som små tjejer vill se ut som.  Dom behöver inte vara riktigt lika smala som de som går för större modehus heller. En Victoria's secret modell ska va snygg, lång och ha en snygg, hälsosam kropp. Inte så där jätte jätte smal, typ size 0.
Men nog om det.

Idag har ja vart me Jenny, Josse och Sofie. Jag sov hos Bosse(Josse) inatt. Jenny åker till New York om mindre än en  vecka, och fan va ja e avundsjuk!;) Så vi hade bara en hejdå-jenny-mysdag idag:)
Det var allt för mig, HEJ!


Otur?

Nu e jag sjuk, Igen!  Känns som om ja alltid e sjuk. Och förkyld på sommaren? okej på vintern men sommaren är det ju varmt. Eller okej, hur varm har den här sommaren varit? Kanske inte så konstigt att man går och blir förkyld endå.

Nått jag kom att tänka på e att i juli hade jag en riktig otursmånad, jag hade otur hela tiden! Sen tänkte jag att det skulle nog gå över bara augusti började och de gjorde det också! I 10 dagar va min otur borta men sen kom den tillbaka...  Jag kan tyvärr inte säga på vilket sett utan bara att det blev så (fast ja hade tur en dag/natt, då hade jag väl mest tur och de va även den sista dagen ja hade det). Nu går allting bara neråt igen.
Menmen!  De blir nog inte värre än va ja själv gör det till. Bara ja kan ta och bli frisk nån gång:)
Jo, Astrid kom på oss imorse också, eller josse och jenny, ja gjorde inget i går!  Och så va de världens åskväder i Rönnäs också och blixten slog ner i farmor och farfars hus när ja, Josse och Jenny va där eller i huset, de kom ut en blixt ut tvn som va typ 2 meter lång! Ja har nog seriöst inte vart så rädd på länge. Ja tyckte åska va mysigt förut men ja tror nog att ja har ändrat mig nu...;)  haha! Måste nog säga att de va otur!

Sommar?

Jaha idag, va har hänt idag? Nej ingenting typ. Vaknade kl 8 och kunde inte somna om för de va för varmt! Sen blev man väckt av en massa sms också.
Jag och Linnéa har inte bråkat på hela dagen! Kan ni fatta, haha.
Sen på kvällen va ja med Jenny och Ellinor, vi blekte håret på Jenny, 3:e gången gjillt! Och jag kan erkänna att det blev riktigt bra!
Jag förstår mig inte på vädret bara! 17 grader och regn har det varit idag, hur kul e de.  Vart har det fina vädret tagit vägen? För ca 2 veckor sen va det 30 grader i skuggan och hel skönt! På dagarna om man inte hade något att göra så va det bara att lägga sig och sooola, gå till badet eller gå ut, då träffa man alltid nån. 
 För att inte prata om Turkiet, 48grader i skuggan första dagen vi kom ner och 30 grader på natten, DET va tider det;)
Nej ush, nu låter ja som en gammal gammling. Men de e bara det att nu när de börjar bli höst så börjar också skolan..:/
I helgen ska jag och Josse sova hos farmor och farfar för dom ska bort;)  Så på lördag då ni, är det Rönnäs som gäller! ;)
Men mys blir de iaf, tänkte ha filmkväll i morgon kväll eller nått:)
Det blir nog så att ja får lov att bo i Rönnäs nästa vecka också, eller kanske bara första halvan. Jag ska måla hos farmor och farfar så då får vi allt se hur det blir!:P
Imorgon fyller min syster Alexandra 23 år så ett stort grattis till henne!
Och även till Sofia och Slim som har en aaasss snygg lägenhet:)
Jaa, det var nog allt för mig, hej,



Dagens;)

Det som stör mig mest just nu (vad ja kan komma på) är när folk skriver: "Victoria Secret". Det heter Victoria'S Secret!
Jag får seriöst damp, hur svårt kan det vara att skriva dit ett litet "S"??
Och när tilloch med Kissie skriver "Victoria Secret". Hur dumt låter det inte med "Victoria hemlighet"? Jamenar, är det ett nytt barnpogram på gång eller? Nej, lär er stava säger jag bara(;



Alessandra Ambrosio, Victoria's Secret

3 månader

Nu har ja inte skrivit på jätte länge så ja tänkte göra det nu, har endå inget bättre för mig eftersom att de e as dåligt väder ute:/ och så skulle en viss JENNY OCH ELLINOR ringa men neej, så nu väntar ja på Josse ist(;
Ja tänker inte börja det här inlägget med: "åhh, ja lever ja e inte död! Förlåt att ja inte har skrivit på länge" och bla bla. De e bara så patetiskt! Små tjejter som sitter i en liten ort, skriver om sig själva och tror att dom har värsta modebloggen och att alla bryr sig, använder svåra, långa ord som dom inte alls använder vanligt vis och inte ens vet va dom betyder. Men kul blir de iaf för oss andra som sitter och läser;)
För att inte tala om dom som har en fashion blog.... ojoj, alltså okej, de finns säkert väldigt många som skriver bra modebloggar men de andra som bara Tror att de är något och att alla andra bryr sig, haha, ganska så kul att läsa dom också!

RSS 2.0