Regning tråkdag

Så typiskt. Jag kunde ju inte hämta ut klänningen igår utan legg men sen när jag hade fått passet så behövde jag inte ens visa det. Så jäkla typiskt.


Men Nelly hade as bra leveranstid! De fick min beställning i måndags och i går på tisdagen kom den:)  Den va mkt längre och större än ja trodde men den e ok endå. Så nu saknas bara att köpa ett par skor! Har funderar ett tag på ett par svarta gladiator med kilklack som nästan ser ut som de ja har nu bara de att de är högre:)


hat till ica

Hahaha fyfan va jag och freja har busat idag. Kul som fan var det;) Ja skrattade så mkt då så nu har ja absolut ingen energi kvar alls! Är as trött och grinig nu:(  kan ha att göra med att jag inte kan sova om nätterna också, har jag inte fått nån sömn blir jag tjurig så in i helvete.
Sakern blev ju inte bättre av att min klänning kommit idag( :) ) Men att man måste ha leg på Ica, kuuuuuuuul! Vilket jag inte har.. Så nu får ja vänta på att min pappa kommer hit med mitt pass. Hata Ica.
Nu väntar jag på Bosse som ska sova här. Tydligen har hon haft extra matte med Ulf i ca,, 3 timmar?, konstig människa den där bosse...

sol?

Vart tog min sol vägen? Har setat ute sedan halv 12 typ men nu e det ju bara en massa moln... Och vad fan ska man hitta på idag då?? Braaaaaaaaa fråga.

Fairytale<3

Just nu sitter jag och dunkar alexander rybak. Ha ha ha. Men de e en galet bra låt!! Imorrn ska jag till rönnäs och grilla med Johan (min bror) och Joelina, han nya tjej. SKa bli riktigt trevligt! :)

Beställde nyss en klänning från Nelly.se som ja tänkt ha på skolavslutningen. HOPPAS bara att den passar och komer i tid... De e de som är risken när man beställer på internet, man vet inte om man kan ha det och inte heller om det kommer i tid om man ska ha det ett spec datum. Men de skulle ta 3-5 dagar så så länge klänningen inte är slut så lär den väl komma i tid. Ber till gud för det!
Puss och godnatt.


Norge+killar=De snyggaste någonsinn -Skojjar inte

Som säkert alla vet så åkte vi till Norge, Lillehammer i fredags. Och vi har haft hur kul somhellst!

I fredags när vi kom fram var de inte alls kul. Men de började bra iaf, på skolgården där vi skulle bo stod det tre killar utan tröja och spelade basket;) Iaf så gjorde vi väl iget spec på fredagen utom att gå till city. Men allt var typ stängt så vi gick in på 7 11 och köpte cigg. Sen påväg till baka så åkte det förbi en svart slåpbil och sprutadfe ner oss med vatten, Jobbigt!

På lördagen gick vi fört på stan och shoppade lite och så sen åkte vi på sightsing vilket inte var så kul eftersom att jag och Julia var hur stressade som hellst då vi var de enda som inte hade fixat dricka än och affären fick inte sälja efter 18.00. Men iaf så hann vi dit och köpte, det sköna var att vi inte behövde visa legg, varken på cigg eller alkohol. Tummen upp för det! Sen pratade vi lite med Arnt min komis från Lillehammer som vi senare skulle på fest hos.
Sen gick vi till Blokka, typ som Classic i Leksand (och med det menar jag att det var lägenheter som hockeykillarna bor i, inte att våra killar var som classic-killarna, utan 1000000000ggr snyggare och bättre;) iaf så hittade vi inte någonstans så som tur var stannade nåra Russar (alltså studenter) med sin minibuss. Grejen är att alla studenter i Norge åker omkring i små röda minibussar och festar som fan!
Så körde de runt oss i Lillehammer och de var verkligen hur kul som hellst, synd nog är bilderna jätte suddiga. De är ju somsagt inte så jävla lätt att ta kort samtidigt som man är full och åker omkring i en bil, jaa.

   

Sen släppte de av oss på Blokka där festen var. Och jag måste bara säga att hemmafester i Norge slår alla Svenska.
Men ja orkar inte skriva allt som hände där;)

På söndagen var de rätt segt, alla var hur trötta som hellst efter gårdagen. Men vi kollade på deras 17e maj firande vilket var kul. Sen träffade vi Knut, Alexander och Sindre, de va väl de vi lärde känna mest där. Sedan åkte vi väl hem.


Riktigt trevlig resa det där, inte minst tack vare alla killar;)  Om man går ut en dag i Leksand, hur många snygga killar ser man då? ca 1 av 10, om man har tur, hur var det då i Lillehammer? ca 9 av 10!!
Nej, jag och Julia gör comeback nästa år, de kan jag lova er;)


12/5

Jaa vad händer idag då? Det var nog den stora frågan. Jag fick iaf sluta kl halv två idag för vi behövde inte gå på engelskan, ganska så skönt med tanke på att vi skulle gått till 4 annars! Men så jag åkte till Insjön ist, kände att jag behövde en ny mascara till Norge så jag kan fixa mig på ett kick;)  Så gjorde jag klart inlämningsgrejen till matlagningen också.

Alltså vi har så sjukt mkt i skolan just nu, och saken blir då inte bättre av att jag inte kommer att ha tid att plugga någon dag heller..
Nästa vecka har vi matteprov (kursprov?) på tisdagen, samma dag som vi även har nationellt i spanska. Sen har vi redovisning på engelskan också vilket gör så att jag har 3 stora grejer till samma dag. Kuuuuuul! Och den enda dagen jag kommer ha tid att plugga på är väl nästa måndag då.

Men iaf så åker jag, Julia, Amanda och Lisa till Norge i helgen över 17e maj! Kommer bli galet;)

7/5

Nu är rapport fan klar skriven vilket könns väääääldigt skönt då jag satt hemma och grät igår av ilska för att jag inte fattade vad slutdiskussionen skulle innehålla!! Nej, fyfaan! Sen idag hade vi nationella prov i engelska hela dagen så de va ju skit kuul, not. Men iaf så har ja ingen skola imorrn, spanskan är inställd så jag vet inte om jag ska gå på idrotten, vi får se hur det blir. Ska ju regna imorrn så.

Gå in här:
www.smsking.no

;)

RSS 2.0