Nyårsafton!

Hur har året nollnio varit för dig? -  Minst sagt intressant
Bättre än förra året?  - Ja och nej
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - hahha absolut!
Har du flyttat under år nollnio? - Skulle bott i Norge nu
Har du hittat en ny låt som du älskar? 
- Ja
Isåfall vilken? 
- Just nu tik tok kanske
Har du druckit alkohol? - Men neej, va tror ni om mig..?
Har du kysst en främling? 
- hahaha

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - Vette fan alltså
Har du varit kär? -  Nej

Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja

Har du haft ett hemligt förhållande? - nope

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej
Har  någon i din släkt avlidit? - Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Om adrian på lektionerna räknas så ja:P
varit i slagsmål? -nej

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - Jaa haha
Isåfall vad? – inget allmänheten behöver veta
Har du skämt ut dig? -Gör man väl alltid;)
har du ljugit för en vän? - ja men då var de nog ingen bra vän
Har du varit ute en hel natt? - jaa
Har du blivit tagen av polisen? -Nej 
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? – ahh..

Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - absolut

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - leksands gymnasium
har någon varit elak mot dig i skolan? -  nej inte vad ajg vet
Hatar du ngn på din skola? - Ja
Har du gjort ngt framsteg? - vette fan
Haft alla rätt på ett prov? -nej de tror jag inte

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - Ja
Har du förlorat en vän? - you tell me
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - näe
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej de tror jag inte
Har du ljugit för en bästavän? - nepp
Har du många killkompisar? -ja de tycker jag


28/12

Hela mitt fucking inlägg försvann och jag orkar inte skriva ett nytt. Inte för att de va långt då men endå. Här kommer en bild på en av grejerna jag fick av mamma i julklapp! lite kul faktist;)


Inte så bra kvalité men skit samma. Jacob från twilight är de iaf;);)



Roxy också på ett litet hörn:) vännen<3 så sööööt!

Annandag jul

Vakna upp i morse av mamma:
-Du lär gå upp nu om du ska med till Mora!
Jag nyvaken och helt borta får inte ens fram ett ljud, är helt däckad på mornarna nu förtiden.
-Förresten så är det strömavbrott. (mamma)
Jag:
-VAAAAAAAAAAAAAAA!!!?!?!? Hur ska jag då kunna fixa mig, jag kan inte åka till mora!!!!
Mamma:
-Ja men då blir det inga skor.

Jag skyndar mig upp ur sängen, äter och fixar mig fort som faaan! Går upp och möts av min pappa:
-Vi ska inte åka, det är strömavbrott iprincip i hela dalarna, affärerna är stängda.

Kuuul, då var det bara att gå och lägga sig igen. Nästan. Åkte hem till fia och kollade på film ist:)

Hade tänkt gå ut på en powerwalk med våran nya hund också, men i detta snöoväder? njaa, tror nog inte det va.

Juldagen

Mysigt med jul! Synd nog så är den över nu bara:/  Iprincip iaf. Älskar julen, den är mysig sen får man en massa saker!:D Kan det bli bättre? Johan har sovit här två nätter också, riktigt kul=) Har itne träffat han sedan isomras så! Nu sitter jag här i Rönnäs och ruttnar...! Borde åka till Leksand igentligen, och kommer troligtvis göra det snart också:)
Nu är det bara nyår kvar! niiiiice;)


från medeltidsveckan isommras:)

parkour

Provade som sagt på  parkour idag, kul som fan var det, och riktigt jobbigt! Ska dit imorrn igen och då ska även anna följa med:) Sen ska vi dra till simhallen och bada, mys!:)

dan före dan före dan före dopparedagen

Är i Rönnäs nu, har handlat julklappar i falun idag. Kännde att de va på tiden alltså! haha;) Imorrn ska jag åka till Insjön och prova på parkour med johan! ska bli intressant... hahah!:)

Är väl iprincip att man ska ta sig över olika hinder smidigt. Det är riktigt snyggt när nån riktigt bra gör det, ser ut som personen flyger över grejerna hur lätt somhellst:P

polarklimat skulle jag kalla det

Nu sitter jag har i insjon igen. Maste bara saga att gardagen var, jaa intressant! Skulle igentligen varit har (hemma hos fia) och lagat mat, jag nan och anna men de slutade med att jag och anna fick for oss att aka till parken men vi kom inte sa langt, resan tog slut i leksand och bra var nog det! med tanke pa att precis ALLT var emot oss igar... precis varenda liten handelse talade mot oss om man tanker efter, varje liten detalj:p

Hatar SJ for den delen! vi gick (eller snarare sprang) kl kvart over 8 till taget som skulle ga halv 9. KLOCKAN 9 KOM DET! vilket betyder att vi i nastan inge klader alls stod ute i 45 fucking minuter i 25 graders kyla!!!! Och jo, det var 25 minus har!  nar vi kom fram till annas pappa var vi helt slut, sa vi akte hem till henne och sov ist. Kl 00.00 sov vi, de har fan inte hant mig pa flera veckor, inte ens nar de varit skola!

Ikvall ska jag bara ha myskvall, kanske hyra en film eller natt=) och funderar pa att aka till ronnas imorrn, ar sa javla sugen pa att aka snowboard sa!:D

nej pusshej

Lusse

Var och tittade på lussebandyn idag. Ställer mig frågan, vrf kollar man på den igentligen? fyfan till att vara tråkigt. Tur att anna är rolig som hon är, annars vet jag inte vad. Nu undrarjag vrf jag klagar också, de va ju inte direkt nån som tvinga mig att gå hahha;)
Kul som fan hade vi innan iaf, jag, anna, sandra och hennes syster. Galet folk det där:)

Sitter hemma i Leksand nu så kan skriva å,ä,ö igen:P men saknar fia&slims stora tv..! och mitt musikprogramgodnatt

12 december

Sover som sagt i insjon den har helgen. Fia och Slim aker till los angeles imorrn och jag gillar verkligen deras lagenhet sa:) Ikvall har jag bara lagat mat, tagit ett riktigt lang bad och fyfan sa skont det var! Sen kolla ag pa sex and the city for sakert 100000000000e gangen men jag gillar verkligen den, valde mellan den och australia hahah:P Imorrn ska jag aka in till leksand och traffa alexandra och lars, sen vara med anna, far se va vi hittar pa:)

sitter inne pa slims dator och han har tydligen inte a,a,o, ja ni fattar nog vilka bokstaver jag menar! Vet inte hur man gor blinkisar heller.

och btw har jag kommit pa en sak. Saker ar verkligen inte som de brukade vara. Ett tag var jag riktigt besviken att det var har blivit som det blivit men nu ar det som det ar. If this is the way you want it then fine! kom bara inte krypande tillbaka nar du ocksa kommit pa at du vill ha det som forr.

Studenten 2011

Jag längar, längtar och längtar tills det är min tur! Jag vill ta studenten nuuuuu! Jag vill åka till Australien nu. Jag vill träffa (en jävla massa) nya människor nu. Jag vill resa nu. Jag vill! Jag måste sluta titta på filmen Australia, söka på bilder och kolla au pair familjer för jag blir helt enkelt för sugen på att åka. Om ca 2 år ska jag nog kunna, med tanke på att det är en massa saker som måste fixas först. 2 år, 365 dagar x2, alltså 730 dagar.. fyfan va mkt de lät! Men endå, är två år verkligen så mkt? Men om man tänker, för två år sedan gick jag i 9an, känns som evigheter sendan.. Alltså är det evigheter tills jag får åka? fan. Får bita ihop helt enkelt och ha något att se fram emot och när den dagen äntligen kommer, då jävlar kommer jag vara så sjukt glad!

       
Kommer antagligen lägga upp mer under mina dagar som längtande.

Lilla vännen<3

Har ingen geografi imorrn så börjar inte förrän vid 11-tiden:) Sköönt, kan man vara lite med missen också. Vet inte vad hon ska heta riktigt men blir antagligen Roxie, eller Roxy(?) hmm, bra fråga alltså.

  


6december

Är så jälva trött just nu. Inte så konstigt med tanke på att jag inte kommit i säng före 3-4 den här helgen. I fredags gick jag och anna ut på bosporen och åt, sen kom petter och anton och alla dom förbi och åt med oss, och även clara och nan:) Sen gick vi hem till svante. På lördagen var jag och anna med clara och hennes kompisar i limhagen och sen gick vi ut (inte ut ut men ut) och vette fan. Min och annas kväll slutade iaf i badkaret hemma hos henne där vi båda somna! smarta tjejer...:P Och idag hämta jag katten:) Så jääävla liten sak, endast 9 veckor:P

Fia och Slim åker till L.A/Mexiko på lördag och blir borta till den 28:e, skojjar inte om att man är lite avundsjuk... Fyyyy!

  


3:e december=)

Jag är ledig imorrn, så himla skönt! Har ingen företagsekonomi:D och det tackar vi gudarna för... Fan va den är svår! A-kursen var svår som fan (eller iaf Bengts prov!!) och nu har vi precis börjat med B... kuljul!

Sitter och lyssnar lite på julmusik men de e ingen vidare julstämmning, ingen julkänsla i överhuvud taget:/
Iaf så ska jag gå och titta på Las Vegas nu, galet bra program! Igentligen borde jag plugga svenska nu men vafan, livet är för kort för att plugga!

Höj

RSS 2.0