Lilljul

Idag är jag jätte glad! Vet inte vrf men allt känns så himla bra:D
Min jacka från H&M kom, ser iprincip ut som den där nere fast vit med prickar och även filmen som jag köpte av min lillasyster för att vara snäll (hon sålde jultidningar). Men det är faktist en av mina favoritfilmer också så:)  Var hos Bosse idag på fika, eftersom hon fyllde år igår, slutade såklart med att vi kolla på O.C:P

nej nu ska jag gå kolla på Australia och drömma mig bort till jag får åka!

Hejdå:)

 


1:a advent

Undrar hur många med blogg som skriver ett inlägg idag som heter "1:a advent" hahah..!
Iaf, fick lov att hjälpa mina föräldrar att stå på marknaden idag i ca en timme, snäll dotter som jag är ställde jag upp men tvingade med anna. Anna om du läser detta, förlåt!

I fredags var jag hemma med josse, carro och freja, sen kom de andra förbi också:)
Igår tog ja det lugnt bara, kolla på Viktor i Tomten är far till alla barnen:P Sen kom F&F förbi som trevligt sällskap:) Idag fyllde farfar år så vi åkte till Rönnäs och fikade. Där var fia, slim och shane också. Kul att se shane igen! Älskar att höra engelskspråkiga folk prata:) (shane kommer från Sydney precis som slim) och framförallt när det är australiensisk engelska:P Trevligt trevligt.

Imorrn ska jag hämta min jacka:D

Fredag

Galet bra låt! ah refrängen iaf:)

<3

Säger bara en sak innan jag går och lägger mig (och för alltid)
JACOB BLACK, eller taylor lautner gott folk!

Godnatt, nu ska jag sova gott och drömma söt....

 

Sjuk

Kom att tänka på nyår, de är ju om ca 6 veckor. Och med nyår kommer två frågor, vad ska man ha på sig och vad händer?:)
Hitta en massa fina klänningar på Nelly, som vanligt!


Fredag 13e

Hahaha.. Jag var på parken igår, kan ni tänka er? I know, galet. Men tro det eller ej så var de faktist kul! De beror ju iofs på vilka som går så. Var nära på att inte komma in också, fast ja fan fyller 18 om 9 månader:S Men fick låna en tjejs csn-kort och med hjälp av nåra pojkar gick det bra iaf=) Har inga bilder från kvällen tråkigt nog men orkar inte springa omkring med en kamera.

Idag skajag åka ut till Rönnäs och fixa med min byrå! Och imorrn hoppas jag på jackan!:)

Hööööööööööööööööööj

I ett nötskal..=)

Det är helt otroligt vad skönt det är när saker bara anpassar sig till en själv utan att man har någonting att göra med det!
Hittade en as snygg päls (fusk!) på blocket, mailade henne och fråga om lite fler bilder. Hon svarade och jag frågade henne vart hon bodde, hon svarade Örebro men ska till Sthlm ihelgen. Mitt svar blev då att jag bor i Leksand, så sa hon att hon har en kompis som pluggar här och ska upp på söndag, att hon då kunde ta den med sig, Utmärkt tänkte jag då!=) 

Nu får vi bara hoppas på att det blir så:) Skulle bli perfekt!

Idag har jag firat anna, elin och maria. Dagen avslutades på amore... Ja, så kan det gå ibland. Trevligt var det iaf, de som är huvudsaken:)


Tillökning i familjen x2

Igår så ringde min pappa mig medan jag var och bakade bullar med Anna, "Vi ska åka och kolla på en katt, ska du åka med? Vi kanske kan ta hem den idag också". Så av till hans jobbarkompis bar det och påväg hem hade vi en katt i baksätet. Skulle även stanna till på ännu ett ställe, där de hade kattungar som var 5 resp. 3 veckor gamla... Fyfaaan så söta! Så det hela slutade med att linnéa fick den vi köpte först och jag ska få den andra. Men henne får jag inte hämta förrän om 5 veckor. Roxie ska den heta iaf fundera jag på:)



Den första är den vi köpte
den andra är min:)
den tredje var bara otroligt söt=)


Michael Jackson

Sitter hemma just nu och gör absolut ingenting. Kollar på That's seventiesshow (stavning?) och lyssnar på Michael jackson. Är det så en fredagkväll ska se ut? Njaa, inte exakt va. Men har man inget bättre för sig så är de väl så. Hade tänkt vara med josefin och anna i helgen men anna hade en massa plugg och josse har grissjukan kanske. Ska vara med Anna imorrn så får försöka stå ut idag med att sitta själv och göra nada helt enkelt.

Puss

Can't Stop

Och hur härligt ser inte det här ut? Längtar tills säsongen drar igång igen! Om jag inte minns helf fel vet jag även
vad som finns i backarna... hehe;)



Finns endast en låt som passar perfekt, can't stop- Red hot chilli peppers. Har jag alltid tyckt.

1 månad

Vad är det den här gånge som fått min statistik att skjuta i höjden? Alltid när jag gjort något dubblas en eller två gånger. Men denna gång har jag faktist inte gjort något. Fast kan tänka mig vad det handlar om endå...

Iaf. Flytten som skulle skett till Molde, Norge i augusti i år har aldrig känns så synd att den inte blev av. För mycket att göra på en månad sa dom, mina föräldrar. Nu när jag tänker efter så hade det inte alls varit helt fel att flytta. Jag menar, vad skulle jag lämna efter mig här igentligen? Släkten? jo, men den kan man träffa hur som hellst, den har man alltid ett spec band till endå. Kompisarna? Det skulle bli den svåra biten, att åka ifrån Josse och Anna, de enda nära kompisarna jag har, som det skulle vara hemskt att lämna. Syskonen? Ja, först och främst för de betyder allt för mig, mina storesyskon alltså men fortfarande samma band som till släkten. Det skulle varit skönt att lämna Leksand så kanske man lär sig uppskatta orten på avstånd, få en ny start lixom. Där ingen vet vem man är, vad man kommer ifrån eller vad man lämnat efter sig. Kunna glömma vissa saker samt de sidor man inte gillar med sig själv som alla här redan vet om. En chans att kunna uppfattas på ett annat sätt än folk som vet vem man är förväntar sig. Vad jag vet så uppfattar folk mig oftast som glad och trevlig (bitch har jag stött på många gånger också tar faktist inte illa upp över det) men vem vet vad som finns på insidan, bakom allting, det har hänt så mycket saker som ingen vet om som fått mig att må åt helvete verkligen men jag som alltid sopar bara problemen under mattan och fortsätter. Nu tappa jag tråden i mitt inlägg men what ever. Det jag ville ha sagt är att ge folk chanser att förbättra sig gott folk. Samt att jag inte kan vänta tills studenten, finns så sjukt mkt jag vill göra och se, och att bo hemma i leksand, Sverige hör inte dit. Australien, Kalifornien,  vem vet var jag kommer ta vägen, bort ska jag iaf! Och jag behöver inte klätra i karriärstegen som jag ville förut, jag vill lära känna en massa olika nya folk och se nya ställen. Vi har alla ett liv som väntar på oss, UTANFÖR Leksand:)

Godnatt.

   

Beyoncé


RSS 2.0