Idag är det ingen vanlig dag!

Det är nämligen min födelsedag! ;D  hehe, så nu är det bara 365 dagar kvar tills den riktigt stora dagen:D haha!
Idag iaf så ska ja ha kalas för släkten, eller iaf de som är hemma. Sofia&Slim är ju i London, Alexandra och Lars påväg till Bali och Johan i Uppsala. Aja, ska nog bli kul endå, ska ju fira med S&S när de kommer hem och alex&larsan firade vi med i fredags:)
Var på Valbo/Ikea med mamma igår också! :) Blev inte mkt på Ikea, bara nån lampa och förvaringsprylar men sedan på Valbo kom allt de roliga:D Så himla glad över bikbok, de sköna e att de kommer nog itne vara nån hemma som ha de tröjorna också ( sköööööööönt).  Ska be mamma gömma undna mitt kort så ja inte handlar upp för de sista ifall ja ska till sthlm den 19e. Känns som om de verkligen kan behövas!

Nej nu ska ja kila! Puss påre!:)

:)

Fia var nyss här:)  Matten gick bra, men ja vågar inte säga att ja kan de eller inte nu med tanke på hur det gick senast...
Iaf så kom slim förbi sen och fika med oss:) trevligt trevligt! Nu väntar jag på far och mamma som ska komma hit med mat, känner mig som en fågelunge eller nått!

Igår kollade jag klart på alla 6 säsonger av sex & the city:) Tog ca 3 veckor men nu är de gjort! Känns lite tomt, dom har typ blivit mina kompisar nu:( 
Så här ser mitt schema för tvåan ut iaf, om de va nån som ville veta det. För nån dag sedan när ja kolla skulle ja va ledig på fredagar men tydligen inte länge:/  aja, rätt bra ser de ut iaf! =)


Jag har något ingen annan har-

Sitter här och ska plugga matte.. Senare kommer fia som ska hjälpa mig och vara trevligt sällskap:)  Imorrn blir de antagligen råplugga och provet är på fredag kl 08.30... Fyfaan alltså! 
Sen i helgen ska man väl vila up sig inför skolan som börjar på måndag. Men första veckan kommer nog inte att vara så jobbig hoppas jag! Och nästa helg längtar jag till kan jag lova! =)

-två storesystrar och en storebror som ingen annan har! Som jag bryr mig om t o m mer än mig snälv ( !:o ) ;)

Krångel, och åter krångel

Idag är det alltså en vecka kvar till skolan börjar, fyyyyfan!  Hade sista dagen på jobbet i lördags=)  Så nu är det bara att vänta på lönen som kommer den 25e. Helgen den 28-30 längtar jag något så otroligt till, på fredagen ska vi hem till syster Alexandra och hennes kille Lars, på lördagen ska vi åka till IKEA och på söndagen fyller jag år, en perfekt helg med andra ord! :) Måste bara stå ut med en vecka i skolan först.. Men de ska nog gå.

Idag iaf så är det personalfest (kick-out) på Leksandstrand, vet inte riktigt om jag ser fram mot en så överdrivet mkt om ja ska va helt ärlig. Men de kan nog bli kul:)

Så synd att jag missade amy diamond i lördags btw, skulle gett henne ett välkomnande hon aldrig skulle minnas..! ;)  Inte skulle hon någonsinn kommit tillbaka hit heller;)

Finns nog ingen låt som passar bättre in på mig än NÖJD.

Kom precis på att de kanske var ett tag sedan jag uppdatera nu.

Kan börja på löning=) Då åkte jag och mamma till kupolen och shoppade, blev bla en massa kläder och sex & the city boxen med alla säsonger:)  Dagen efter kom veronica, vilket var hur kul somhellst, blir nästan ingen riktig sommar om inte hela gänget är samlat (Jag, josse, jessi och vevan). På lördagen var det 20-års fest hos en kille här i byn. Sen bar det av till sthlm där vi bodde hos min morbror daniel och hans fru, barn ida och julian, också riktigt trevligt=)  Innan vi kom ner så stannade vi till i Uppsala och häla på min käre bror:)  På kvällen då vi var framme i sthlm kom morbror franck och fredrik förbi på middag. På onsdagen bar det av till söder för besök hos en vän. Dagen efter var de oplanerad shopping som stod på schemat så de blev bara två par skor. Sen pkte vi ut till skärgårn till morbror franck, älskat stället och deras helt nya as coola hus:)  Sen riktade bilen hemåt. Dagen efter det hade vi tjejmddag hemma hos mig, jag josse, jessi, veronica och anna, trevligt trevligt:)  
Dagarna efter det har de bara blivit sol&bad, på måndagen blev vi +1 i byn, jag började jobba samt blev ensamhemma. Restrerande dagarna bestod av jobb, solning, SATC och trevligt besök.  Mys.  Nu är jag ledig, ensamhemma, inne pga av de dåliga vädret och e n s a m.

Sitter btw och lyssnar på veronica maggio, har köpt ett par wannabe converse, själv undrar jag vad f*n jag håller på med.


urspårad tjejmiddag?




RSS 2.0