Tjejvärld= Jungel?

Tjejvärlden är bra krånglig. Det är ingen idé att förklara för någon som inte vet hur den är, för det är så sjukt komplicerat och invecklat allting. Och för att inte tala om "tonåren" (Jag hatar ordet tonåring! men iaf), tonåren är ju väldigt jobbiga för vissa och tänkt då tonåren och tjejvärlden tillsammans! Det är så j*vla krångligt alltihopa så ibland vet man absolut ingenting och sekunden senare allt för att sedan inte veta någonting alls igen.

Min syster Sofia sa en gång när jag berättade om mina "problem" för henne att "Jag tycker synd om dig som är i dom där åren nu, jag kommer själv igår hur det var. Om jag bara kunde så skulle jag göra allt för att få dig att slippa de åren".

Men de e lika överallt, hos alla kategorier människor, och för att inte tala om i varje gäng. Alla kompisgäng har i princip interna små gå bakom ryggen och snacka skit på varandra.

Inte för att det har inträffat mig nu då, vad jag vet;)  Men jag kom att tänka på det. Det jobbiga är att jag ALLTID får stå mitt imellan! I mina kompisars små fighter står jag i mitten, i tjafsen på ena sidan i min familj står jag i mitten, och i tjafsen på den andra sidan av min familj står jag i mitten. Rätt skönt att stå i mitten och inte vara så inblandad i allt kan man tänka, jo det är det men de e bara det att då ska ja först lyssna på vad den ena har att säga om den andra och sedan vad den andra har att säga om den första och bla bla. Och vad tycker man då? Har 1:an eller 2:an rätt? Vad ska ja säga till den ena och vad ska ja säga till den andra? Båda har en viss poäng, okej men jag kan inte välja sida. Det värsta är ju också när det har varit väldigt bra och sedan blir så här.

Det var allt för mig, om de va nån som orka läsa;) haha, men what ever, iaf så vet jag att jag har en kär läsare som läser allt, min syster så det räcker för mig:)
XX

28 December och julfest

Hejsan!
Ungefär hela det här jullovet har jag gått omkring i mjukiskläder och jag klagar då verkligen inte! Det är hur skönt som hellst:)  Den jag tycker om mest är ett set från reebok som jag fick i julklapp förra året. Den är grå men inte en sån där "hockeymjukisdress" om de e nån som fattar. Utan mer yoga aktig. Iallafall så funderar jag på att köpa en KSSS (det heter inte "SSS"), antingen en grå eller marinblå, ja har inte bestämt mig än. Min syster har en marinblå men sa att den tappade färgen fort. Men nog om det.

Senare idag är det julfest, jag, Josse och Jessi hade bestämt att vi skulle gå men nu är Jessi sjuk och Josefin vet jag inte. Så det kommer ju att bli väldigt kul or not.

Imorgonkväll har Jan och Ulrika (Jan är min farbror) pulkarace här i Rönnäs vilket kommer bli as kul! De brukar det vara iaf, vi har haft det som tradition sen vi var små men nu har vi inte haft det på några år eftersom att det inte har varit så bra vintrar. Jag kommer ihåg ett år för länge sedan då var det 29-30 minus ute!

             
Grå tröja              Marinblå tröja, färgen är            Byxor
                              mkt finare på riktigt


Nu ska jag gå och fixa mig.

annandag jul och shopping stress!

Fy va det var fullproppat på Kupolen idag! Jag skulle gå in på Gina och fyfaan säger jag bara! Jag köpte en tröja och tre t-shits där inne och jag stod i kö säkert i en halvtimme...  Sedan köpte jag ett par uggs och en mascara:) Jag fattar inte vad alla skulle dit och göra just idag:P

Annars har ja inte gjort något speciellt. så byye!

Juldagen

Så, då har vi haft ännu en julafton. Min jul började väl kanske inte så bra men slutade bra:)  Jag har en tendens att bli arg precis innan vi ska fira. Iaf så fick jag en dator!:) så nu är jag glad igen. Jag fick också kläder, pengar (eller presentkort på kupolen så imorrn ska jag dit och shoppa lite tänkte jag:), hårprylar, sminkgrejor och lite sånna saker så jag är helt klart nöjd!

Idag har jag varit med Nordquist. Vi kollade på P.S I love you, och den var väldigt sorglig. Fast sen är ju jag väldigt känslig också när det gäller att kolla på film. Jag börjar gråta för ingenting, det behöver inte ens vara hemskt, jag kan börja gråta när det är lyckligt i en film också. Men nog om det.

Godnatt

3 dagar och ingen stämning

Igår kom  min pappa hit och satte sig framför datorn och höll på med min julklapp i sex timmar! Vafan ska ja få som tar 6timmar att titta på?? Jag kan ju säga så här att jag har nog aldrig varit så nyfiken på vad ja ska få som jag är nu!

Idag händer ingenting, nu när det är jullov ska man bara ta det lugnt tycker jag. Eller fixa med julklappar, men ja provade på någonting nytt iår, så nu blev jag helt klar med alla igår, vilket kändes väldigt skönt! Annars så brukar jag springa omkring som en yr höna typ två dagar innan jul och inte alls veta vad jag håller på med.

Ikväll åker jag till Rönnäs och stannar nog där tills efter nyår iaf. Sen kommer jag nog att vilja komma hit igen så fort som möjligt!

Jultomten jag saknar dig!
XX


hej tråkig

Nu är jag nästan klar med alla julklappar, eller tekniskt sett så är jag faktist klar. Fick reda på att Alexandra visst ska fira jul med oss så nu är jag glad igen:)

Kvällen idag består av film, antingen någon av de som går på tv eller så sätter jag igång Sex & the city, igen! Jag kollade på den igår också. +en ben&jerrys, nu låter jag som en sån där tönt som bara "åååhhh B&J, ååååhh<3<3<<3333<3" men jag skulle berätta om min kväll och den ser så ut.

På söndag åker jag troligtvis till Rönnäs och stannar nog där tills efter nyår iaf. 

Förresten så tycker jag själv att det är mkt roligare att läsa en blogg med en massa bilder i men nu när jag är inne på min pappas dator så har ja inga bilder här.

Over and out,

7 dagar och 25 minuter kvar till julafton

Nu är jag riktigt trött!  På torsdag är det det sista nationella provet i matte och efter det volleyboll-turnering. Får se hur det kommer att gå, tydligen så ska vi bara spela mot 3:or så att det här kan ju komma att bli intressant. Temat från början var tänkt helsvart, men seriöst, hur kul e det igentligen?? Tydligen så var alla roliga förslag jag kom med för "oseriösa" :S Går jag i den tråkigaste klassen eller gör jag. Förslaget om att klä ut sig till Peter Bjursten tyckte jag var kul mn tydligen inte!
Så idag tog vi saken i egna händer, och kom fram till att vi ska ha fjortistema, då vissa inte ens behöver klä ut sig, kära klasskamrat- Vad skulle världen vara utan dig?? Puzzzz gummmzziii, thihihihii!!;););;));D;);) love yaaa bitch!<3<33<3<3<333<33


Tommy, vår kära kräfta!

Nuså! Nu har jag äntligen en dator här igen, fast bara över natten:( Min pappa är lite självisk när det kommer till datorn och den andra har ju skärmen krashat på.. 

Nu ska jag strax gå ner och möta Julia, vi ska gå och köpa glass bara för att reta Tommy, våran fiollärare. Ja vi ska gå på fiolen, vi ska faktist bli riktigt duktiga nu, annars får vi inte följa med till Trondheim den 17:e maj! Så nu när det äntligen finns en anledning till att gå kan vi göra det och sen efter Norge tar vi de lite lugnt ett tag. Sen får vi ta de seriöst igen, för i höst bär det av till Finland (jaja, ja vet men ja tror att vi kan ha riktigt kul endå) ;).

Byebye,

9/12

Så idag har vi ju som sagt haft klimatrollspel. Det gick väl kanske inte riktigt som jag hade tänkte mig, inte så bra med andra ord.

Men men, imorgon så ska iaf jag och Sandra förhoppnningsvis (jag vill inte va själv!) hjälpa till på nått julbord på Entrepenörskolan. Sen på fredag e jag ledig eftersom att vi ska ha luciatåg hela dagen då. Samma sak på lördag. men på fredag ska vi lussa på matchen mellan Leksand-AIK, vilket kommer att bli väldigt interessant! Tanken var från början att vi skulle stå på isen och sjunga men de sa att det skulle vara för farligt! haha:P 

Förresten! Gissa vad som kom på posten igår! Sex & the city filmen som jag har väntat på i evigheter och sminket från Face Sthlm. Lägger även upp en bild på grejerna vi fick när vi var med på leksands lucia grejen:) Det var ett halsband, hud/ansikts prylar, en bok, hårspray och såklart, en stort foto på oss själva;)

    

Äntligen!

Så idag bar det äntligen av till Borlänge!  Jag köpte en tröja, ett par stövlar, två par nagellack, ett par örhängen och ett läppglans. Så ikväll ska Bosse sova över hos mig och kanske Benny, benny ska iaf va med och laga mat. Ugnsbakad potatis och kyckling hade vi tänkt oss:)  Det kommer nog bli mys.
Sen imorgon ska vi göra vårat årliga bak med farmor och farfar. Igentligen så brukar Sofia och Johan vara med men nu när Fia är i Australien och Johan har flyttat till Skåne så kommer inte dom, vilket inte alls komemr att bli lika kul som vanligt:/  Fast mysigt är det också, det är lite julaktigt:P

Har ingen dator nu heller för far och mamma e i Rönnäs över helgen... Men det är väl smällar man får ta, jag menar jag är ju hellre ensam hemma än har en dator;)

Byebye


Om de e nån som undrar så är Bosse= Josefin och Benny= Jenny,

3/12

Idag har de inte hänt så mkt. Jag har två prov på fredag, ett i spanska och ett på Hälsopedagogiken i massage:P Konstigt, jag vet. Så jag har tränar på min syster att göra massagen alltså, och sen tänkte jag för en gångsskull vara ute i tid med att träna på prov så kan jag väl det mesta på spanska provet också:) 

Skulle åkt till Borlänge imorrn men nu vet jag inte längre, mamma är kanske sjuk och min pappa började prata om att Sverige ska spara på el och sälja det utomlands.., fråga mig inte va han pratar om och inte heller va det har med borlänge att göra:S Men men, om de vill att ja ska fortsätta och gå runt i mina ballerina akriga skor så visst! Det funkar för mig;) 

På fredag ska jag och mamma gå på Peter Jöback på arenan, inte för att jag tycker om han men det kanske kan bli lite julstämmning:)

Godnatt!

ps. visste ni att vi "tjänar" 9kr i timmen (i min klass) på att gå i skolan. :S  och 15 öre i minutern om det lät bättre?


Äntligen!

Fyfan! Ni anar inte! våran bärbara som vi har i leksand krashade typ i torsdags kväll, det var inte kul. Eller själva datorn är igång men skärmen är helt svart:/  Men så ringde jag bredbandsbolaget idag och frågade om man kan ha två olika bredband på samma dator och det kan man:D  så nu, så länge mina föräldrar är i Leksand så är också datorn vi brukar ha i rönnäs det:D:D::D Jag höll nästan på att få panik där ett tag.

Så sammanfattning av helgen: Sandra Danielsson vann och blev lucia, vi fick as roliga presenter (halsband, hud/ansiktsprodukter, inredningsbok, nån hårspray, och så klart ett foto på oss själva!), sen blev vi bjudna på mat och fika på siljan och bosporen. Väldigt trevligt;) 
Och nu har jag en massa plugg att göra...

På fredag ska jag och Josse ha myskväll, vi ska laga mat och så sover hon här. Om det finns ett hur kvar dvs;)

Seeya!

RSS 2.0