Vinter!

Godmorgon!
Ja, jag vaknade nyss..! Och när ja vaknade kollade jag ut genom fönstrer och herregud! Vilker j*vla snöoväder:P
Idag flyttar jag hem till Leksand igen. Bussen går kl 13.00 och det är väl ca 2 kilometer ner dit så det blir väldigt kul att gå  i ballerinaskor ner nu eftersom att det är ca 1-2 dm snö här i Rönnäs.
När jag kommer hem ska jag beställa mobilen sen plugga:( Vi har prov på onsdag och torsdag och jag har inte tränat för ett öre och jag fattar ingenting så jag lär väl ta tag i det nu. Fast grejen e att jag vet att när jag väl kommer hem så har jag hittat på nått som e mkt viktigare än att plugga, typ som att va med nån, eller spela guitar hero?. Här går skolarbetet i första hand.., absolut! :D

        

kl. 00.08- Nu itter jag här med Josse. Vi gör inget speciellt. Det är nått fel med elementerna här i Leksand så det är 16.8 grader innomhus... så vi båda sitter här med filtar och ungefär fryser ihjäl. Annars e de lugnt! :P

29/10

Tjena!
Idag har jag varit i Borlänge med min pappa (och syster, hon får va i en parantes eftersom att vi inte tycker om varandra).
Fast ja shoppade inget, eller det blev bara underkläder, tre par trosor och 2 st bhar. Om de va nån som ville veta alltså;) Ni kanske kännde att det var interessant!

Imorgon ska jag troligtvis beställa min mobil också, en LG Viewty. Jag ringde Comviq idag också eftersom att jag tänkte byta abonnemang till det. Så förhoppningsvis så har jag comviq om ca....en månad! Fattar inte vrf de måste ta sån lång tid bara för att man vill behålla sitt gamla nr.

Påväg hem från Borlängr var det snöstorm också! Så vi hoppas på snö i Sälen den 15 November! Men mer om det senare.

Vi hörs!
                       


Ytterligare en Heldums dag?

Som ni alla säkert vet så heter jag Hedlund i efternamn. Det kommer från min pappa som också heter Hedlund. Men det roliga är att han (eller vi) kanske igentligen borde heta "Heldum" ist...., hahahha! För nu ska ni få höra vad som hände idag!

Vi skulle åka och göra en sak, jag, mamma, min pappa och Linnéa, tänker inte berätta vad. Men iaf så skulle vi tanka på OK först, så gjorde vi det men sen när vi skulle åka iväg så lät det jätte konstigt, som om bilen skulle ramla ihop eller nått. Så stannade vi och tror ni inte att min pappa hade glömt att ta ur bensinslangen ur bilen! Så slangen låg typ åt helvete, hela bensinsaken som slangen sitter i va helt sne och det silvriga som sitter längst ut på själva pumpen va av och den biten satt kvar i bilens tanklucka... Jaa, det var min kväll det.
Eller nej, den slutade med en titt på Dansbandskampen. Men joo, ja har visst ett liv! Eller..?
 


Synd bara att jag inte hade mobilen med 
mig så att jag hade kunnat ta kort!




24/10

Hejsan!

Imorse när jag satt och fixade mig ringde min pappa och sa att vi skulle gå ut och äta middag ikväll. Anledningen till att han sa de va för att han tror att ja inte tycker om överraskningar, fast de gör jag! Men iaf så fick ja inte säga nått till mamma och Linnéa om det för det var tydligen en hemlighet. 
Vi gjorde en sak till idag, som jag inte tänker berätta om eftersom som jag skrev längre ner, jag vill att det ska bli som jag vill den  här gången! Men jag kan säga att ena va as fint och det andra, fy fan!
Men tillbaka till resturangbiten, jag stylade min pappa när vi skulle ut så han såg faktist riktigt bra ut! Sen åkte vi till Rättvik och gick på Sjövillan eller va de heter. Riktigt mysigt va det och as god mat. (Nu låter jag som värsta tråkiga vuxna människan men jaja). 
Nu orkar ja ärligt talat inte tänka på något mer att skriva byebye

Oktober-November-December

Vet ni vad jag gjorde nyss? Jag åt en papparkaka!, så snart e de jul;)

22/10

Tjoho, har inte så mkt att skriva så de får bli ännu ett tråkigt inlägg!
Idag har jag pluggat och kollat på en sak, mer tänker jag inte säga för då kommer det antagligen inte bli som jag vill.

Det har jag tänkt på, att alltid (eller okej, ofta) så om jag vill en sak som ja inte e riktigt säker på om det kommer bli som jag vill och ser framemot så blir det helt tvärt om vad jag vill!  Så nu har jag tänkt att om jag vill någonting, så ska ja inte tänka på det, inte se framimot det och inte heller säga till någon om det. Så kanske det för en gångs j*vla skull kan bli som jag vil!!!!!!!!!!
Nu låter jag som värsta emot men endå. (jag är INTE ett emo, ifall de va nån som undra!) ;).



Godnatt!

Töntiga människor

Vissa människor e bara så töntiga så att man vill gå och dö, skäms ihjäl gör jag iaf!!  Folk tror så j*vla mkt, sluta upp med det, de e bara pinsamt!


Ibland e jag ganska pinsam också, men vad gör man inte får att få reda på det man vill veta;)?


Fredag

Igår va jag med Jenny, och hon lärde sig spela Guitar Hero! hahha. Förresten så har hon tatuerat sig på handleden också, ett J typ i skrivstil. Fint faktist. Jag skulle igentilgen sovit över hos henne inatt men nu har jag ingen aning längre, eftersom att jag blev total dissad. Tack Jenny! Vi hade planer på att gå ut i helgen men de blir nog inte av heller så det blir troligtvis en lugn helg som väntar.

Vårat hus i Rönnäs är ju tillsalu nu också så det är visning imorgon kl.11 eller något sånt.
Interessant inlägg va?, haha


Trött

Gud va ja e trött just nu! Trött på skolan, trött på läxor, redovisningar osv., trött på igentligen allt. Jag e trött på att leta efter hus för ja hittar endå inget som är bra, bara för typ  1039488495898w395847847t7r6t7 miljoner kr och de e nog lite väl dyrt... Trött på att jag inte kommer att få min hund förrns vi har flyttat men eftersom att vi för det första aldrig hittar ett jävla hus och aldrig får vårat hus sålt (ok, de har bara vart till salu en vecka men iaf). Ja e trött på att sitta på blocket å titta på alla söta vappisar när de endå inte e någon idé eftersom att den här jäkla hus grejen aldrig blir av!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag gå och ta lite yoghurt, bara för att jag hatar att äta på natten, men vrf inte göra en cp-dag ännu värre?


Jag hatar hundar, dom är för söta.,,


Grattis till mig själv!

Hahha! Grattis till mig själv då! De räckte inte för gubben att säga att han hade mer vänner än mig för sanningen var den att han fuska som bara fan och vem va de som vann?? och antagligen har mer vänner?  Joo, jag! Känns sååå skönt att slå han;)
Och självklart så måste jag tacka alla som har röstat på mig, jag hade inte klarat det utan er:)  Så tack så mkt:D



Hoppas...!:)

Godmorgon tänkte jag säga men sen kom jag på att klockan faktist var 13.45...
Just nu sitter jag här i Rönnäs och ska snart hjälpa mamma med några fönster. Om exakt 4 timmar och en kvart avslutas Ejendals-tävlingen och vi får se vem som vinner..! Ganska spännande, haha;)
Jag har lite läxor att göra också, sen tänkte jag ta mig ut i motionsspåret men vi får se hur det blir med det. Ni missar väl inte Gossip Girl ikväll kl 19.00? Jag kan säga till er som gett upp hoppet om den där serien att den nya säsongen verkar riktigt bra.

Jag skriver nog ikväll igen, inte för att nån direkt bryr sig men iaf:)

70-års

Nu har vi nog satt fuskgubben på plats hoppas jag! Moget å va typ 35+ och sitta och fuska på en tävling där man kan vinna ett nintendo lixom;) 

Idag har jag varit på 70-års fest med Leksands slalomklubb, och nej, jag är inte med där men typ halva min släkt har nått att göra med den där klubben så jag förjde med. Det var väl inte så speciellt kul, framför allt inte när mamma lämnade mig för att skjutsa hem min pappa. Men då va Mats Lindh så snäll och räddade mig, eller jag fick sitta med han och alla vuxna vilket var..., interessant! hah:)
Imorgon slutar mina kära dagar som ensam hemma:( Kommer bli svårt att vänja sig att bo med föräldrar igen:/ hahha!
Och så får vi se vem som tar hem nintendot!  Jag hoppas att ni kommer ihåg att rösta..?:)

PUSS, Hej!

Fuskande gubbe!!!!

Hah, grattis Leksand lär man ju säga:)  Jag och Josse var på matchen igår, helt slutsålt var det men vi lyckades köpa två st iaf. Ståplats i Mora-klacken va de enda som fanns kvar, hahahaha!
Sen sov hon hos mig. Vi skulle plugga matte men de vet vi u hur det går. Slutade med att ja somnade typ 3 och de va bara att säga adjöss till provet. Fast det känndes som om att det gick bra när jag skrev det så vi, eller JAG får väl hoppas på det bästa.

Ang. den här tävlingen som jag är med i så måste jag bara säga till er att RÖSTAAAAA! Snälla! +att nu har vi kommit på att gubben som jag tävlar mot fuskar! Så snälla, hjälp mig nu!:)


Ejendals-tävling!

Hej! Idag sa mamma åt mig att gå till NeCo och köpa ett par handskar från hennes jobb, och jo, hon kan ta ut sånna gratis men om man köper dom så får man ett tävlingsformulär då man ska ta kort på sig själv spelandes på en luftgitarr.
Fast handskarna kostade 150kr! Men men. Iaf så tycker jag att ni kan gå in på Ejendals hemsida och rösta på min bild! Det skulle vara jätte snällt!:)  Hellst en gång om dagen från ochmed imorgon och tills söndag.

Tack och hej allihopa! :D


Gossip Girl

Äntligen har Gossip Girl börjat igen! Jag kom ifrån det förra säsongen men nu har jag börjat titta på det igen. Det verkar vara mycket bättre den här säsongen. Och jag hatar Jenny, hon kan inte ta Blairs plats! :P

En helt vanlig söndag

Just nu sitter jag och kollar på The Hills, det har tydligen varit The Hills maraton ihelgen. Jag vet inte vad jag ska göra idag, antingen gå ut och träna, plugga eller städa rummet. Fast jag har ingen lust att göra något av det. 
 
Ang. inlägget igår så kan jag säga att jag såklart inte menar alla yngre tjejer, det finns säkert några som är jätte snälla och söta men jag tycker att ni som själva känner igen er kan ta åt er, ni andra håller säkert bara med om att de som håller på så är pinsamma.
Och en sak till hur viktigt är det att alla i lilla Leksand ska älska en?, jag tycker att Leksand inte spelar någon roll, det är viktigare när man kommer bort härifrån till något ställe som är mkt bättre. För alla vet ju att Leksand inte är världens bästa. Men samtidigt så blir jag så trött på alla som håller på att säger: "Jag hatar Leksand! Alla är så falska och alla hatar mig, Leksand består bara av rykten och bla bla bla", fattar inte ni att det antagligen är ni själva som gör det??
Jag menar, det blir ju inte värre än man själv gör det till. Fast okej, jag kan hålla med om att det är väldigt mkt rykten här, om man tex. står och bara pratar med en kompis så håller man helt plötsligt efter en minut på med honom, efter två så har man haft sex typ. Enligt alla andra alltså, fast sanningen är att man hade handlat på Hemköp där man träffade en killkompis och någon såg att man stod där och pratade och hittade på resten. Men som sagt, det är den personen som hittade på alltings fel, har den verkligen inget annat att lägga all sin energi på så tycket jag väldigt väldigt synd om han/henne.

Ja, det va bara ännu en sak som jag stör mig på.
Men men,


Jobbigt läge alltså;D;D;D;<33<33<33<

För att sammanfatta den här helgen:
Sov över med Josse igår, träffade Ellinor och Jenny, åkte sedan på fest.
Var på 93-års kalas idag, kom hem, tänkte gå på Parken men ändrade mig i sista sekund för att jag kom på att jag inte skulle hinna. Träffade sedan Jenny och Ellinor, gick ut me dom men gick sedan hem för att jag höll på att tråka ihjäl, tog  en Bärry och nu sitter jag här och tittar på Desperate Housewives.
Imorrn blir nog bara ännu en mysdag.

En sak som jag kom att tänka på var hur kan alla 95:or (94:or) redan sitta och supa ner sig med sina små fjortiskompisar? Sitta och röka, eller "röka" med sina munbloss och tro att de är jätte coola?  Stå utanför hockeyn en helt vanlig onsdag och dricka öl? Vara på fest och däcka eller spy efter ca 2öl/cider? Ärligt talat så fattar ja inte va ni håller på med. Ni blir inte coolare av det, ni blir inte populärare av det, ni blir inte snyggare av det. Faktum är att det blir helt tvärt om! Ni är bara så töntiga så att man bara vill dö på er, ioch med att ni beter er så blir ni också riktigt töntiga. Något som också är väldigt fint är att blanda en fin stor WE tröja, Svea-mössa och allt det där som det bara skriker fjortis om, de e lixom som pricken över i. En till rolig grej är kommentarer på ex bilddagboken, här är en riktigt bra:

Du är den som betyder mest för mig hjärtat<3 Kommer ALLTID finnas för dig! Du kan prata med mig om allt och det vet du <3 LOVE YOU MY BEJJBII <33<33<;D  (och det absolut värsta är att det är en tjej i min ålder som skrev det här..)

Anledningen till att ja tog upp det här idag är för att jag hade "turen"  att träffa på sånna här tjejer idag,
Nej men nu ska jag gå och sova, love yaa bejjbes;D;D;  Cya 2 morrow;);) <3<3333<3<3<3<3;D;D;D


1/10

Jaa, idag så hade jag ju bara som sagt en lektion. Den började kl 10.35 och slutade 11.15 så 40 minuter gick jag i skolan idag! Rätt onödigt om man tänker efter... Igår så började mitt favoritprogram Desperate Housewives också! Och så har Katarzyna åkt ur Top Model:/ Hon skulle vunnit om dom bara inte förstörde hennes hår!
Jag håller på att titta på små hundar också, 20 annonser har jag sparat! dom är ju så söta.
Idag klockan 5 är det dans och sen hockey fast ja vet inte om ja ska gå, har ingen biljett å typ ingen ska dit så de känns bara rätt onödigt.
Förhoppningsvis så är jag ensamhemma ikväll också= SKÖÖÖÖNT!

hejhopp!

RSS 2.0