Toalettincident

Ska sova nu, tänkte bara skriva en konstig sak som hände på jobbet:P Ska jobba imorrn och på söndag med men sen e jag ledig i tre dagar iaf:) Nyss va Josse, Philip och Viktor här, vi kolla på film och innan det bada vi as skönt! (inte i början men aja!)

Pratade med vaktmästaren Johan igår så sa han nått i stil med "dessa jääävla turister", och nyfiken som jag var frågade jag vrf. De hade varit en gubbe som sa till han att de va stopp i hans toa och att den skulle svämma över (på campingen alltså). Så frågade Johan vilken by han bodde i och fick svaret typ "orsanbyn" eller nått sånt, kommer inte ihåg men där kunde de inte vart eftersom att de itne har nåra toaletter där. Så han fick säga till magnus, chefen, att det var en toa som skulle svämma över någonstans och att han inte hade en aning om vrf. Så idag när jag träffade han frågade jag hur det gick med toan och allt igår, då berätta han att de hade varit en asfaltsklump i avloppet...:S Hur weird somhellst! hur fan hamnar det en asfaltsklump i avloppet undrar jag då!?
SKit konstigt... hahah! aja, nu ska jag sova iaf, ska upp och sola imorrn.

Nattinatt!

24/6- Anything but my way

Idag har jag solat, jobbat och varit på middag. Jobbet gick åt helvete (som vanligt..) När jag räknade kassan så stod det att det skulle finnas ca 6 500:- där men när jag hade räknat så fanns det bara 3 900:-... hehe.. Och den stora frågan är hur fan i helvete det kan ha gått till!? Jag menar, poolkassan är alltid bemannad, och SÅ jävla många fel kan jag och sofie inte ha slagit in. Jag fattar verkligen ingenting... Sen var det tre personer som skulle gå in, vilket blir 90:- (det kostar 30:-) Så betalade dom med en hundring, vilket betyder att dom ska ha 10:- tillbaka men jag, jag gav dem 30:- tillbaka! Huuuuuur dum får man vara? Grejen e att det hände 3 ggr.. Tror inte att jag är menad för det där jobbet alltså.

Jag måste bara säga att de e så himla kul, varje gång det har hänt mig nått rätt stort så ökar mina besökare på bloggen typ dubbelt! och med det menar jag inte hej jag har så många besökare utan jaa, ni fattar. Frågan är bara vrf, är folk verkligen så dumma så att dom tror att om jag ex har gjort någonting med någon att jag skulle skriva om det här då? joo, men heelst!  som ex efter en viss fest bort åt tällberg i vintras, dagen efter skolavslutningen osv. Men lite kul e de iaf att folk faktist tror det:P

Mys!

Idag har jag legat och solat på farmor och farfars balkong hela dagen, as skönt! Igentligen skulle jag inte vart där idag men ja va hos bosse igår och de vart så sent så ja stanna kvar. Så på morgonen vakna jag helt ensam, haha:P

Iaf så sen åkte jag till Insjön och var med fia och slim. Vi spelade först tennis vilket gick käpprätt åt helvete sen åkte vi hem till dem och åt mat, nånting as gott! (hah!) Orkar inte förklara vad det va. Sen tittade vi på Australia, filmen, den va as bra:):)  Och åt nån saffransgrej slim hade bakat, också as gott. Så vi har bara myst! De e så det ska va;)
Nu ska jag sova och imorrn har jag min sista lediga dag på 4 dagar innan ännu 4 lediga dagar kommer. Nån som fattade det där? Tror nog int edfet, jasg har ingen anin om va ja skriver nu för ja e så jäääävla trött.

Så nattinatt, pösspåer!

p.s vrf visar dom bara en massa kriminalserier nu på kvällen för? Helt onödvändigt!

shuue

Jag hatar att kolla på skor, hittar alltid så många som jag vill ha..

Här e nåra as snygga från Steve Madden, Nelly.com:)


Fanns ett par as snygga men en massa nitar typ som de i mitten men utan kilklack men de va borta nu..

2:a dagen

Jaha, då har Leksand ännu en gång invarderats av brunstiga små hockeypojkar som desperat ropar efter de kvinnliga vareslerna i byn.,

Snälla jag orkar inte!,  j*vla hockeyskola, den va ok när de va pôjkar i vår ålder med men nu....

Idag var det andra dagen på jobbet också, upptäckte en syn som kommer göra mina dagar på Leksandstrand något roligare (och intressantare!) i framtiden;);) hihi...

Jag vill inte bli vuxen..

Då var första dagen på jobbet avklarad! Låter så dumt när jag säger "på jobbet", de låter så vuxet och äckligt då. Men det är ju så. Iaf, poolkassan, 83:-/timmen, och idag har jag inte haft nå folk alls så jag tjänade pengar på att sitta och läsa Solo och VR haha;)  Men det kommer bli drygt som in i helvete sen på högsäsongen. Iaf så har jag inget att gora nu så jag ska åka ut till Josefin och vara med henne. Vi har ju roddträning ikväll kl 7:)

bye!

16/6

Nu ska jag iväg och jobba för första gången! Hööj påer! ;)




Fitta

fitta

Guess I got the drama I wanted

Skolavslutning igår, de va trevligt:) Först var jag men Josse hemma hos hennes klasskompisar, bara tjejer. Sen fick vi skjuts till Insjön, hon och jag. Där fixa vi lite saker och dumma som vi var hade vi inte tänkt på att fixa skjuts hem.. Men snälla som josses syster och hennes killa är så skjutsade de tillbaka oss till Leksand. Då gick vi ut på stan (" ") i det väldigt vackra vädret... Iaf så fick vi nog och åkte med Landmark hem till Bosses philip- Jag, josse, philip g, philip l och viktor och kollade på film. En väldigt lung men trevlig skolavslutning med andra ord.


Idag vilar jag upp mig bara, det här året har tagit på krafterna kan jag lova och nu när det första dagen på sommarlovet så passar det väl bra, med tanke på att jag börjar jobba på tisdag också.

Det är The City weekend på Mtv nu, Kan lova att jag är helt fast! Allie är fan min idol.
 


vart tog sommaren vägen?

Alltså kan ni fatta, imorrn är set skolavslutning! och jag har redan gått på gymnasiet i ett år, det är galet! Men nått som inte är lika kul är att jag fick IG i matte B... Så jag ska göra en prövning i höst om jag vill ha G vilket jag vill! Men det konstiga är att när jag hade gjort nationella provet så känndesdet hur bra somhellst! Jag var 99% säker på att jag skulle få VG! Sen får man 7 poäng och G låg på 12, lyckat...!!  Fast jag är inte ensam iaf, josse och julia fick lika pch säkert en massa mer.

Jaja! Nu till nått annat kul, vad är det för jävla väder ute!!!??? Det är ju sommar nu, right?  Joo, in my ass! Kolla bara hur det kommer bli en vecka frammåt.

http://www.yr.no/sted/Sverige/Dalarna/Leksands-Noret/langtidsvarsel.html

8/6

Känns lite drygt, jag skulle börjat kl 10.15 idag men fick sms 10 minuter innan jag skulle gå av julia som sa att vi inte hade någon matte idag. Så jag börjar 12.10 och då hade jag kunnat vakna nu ist! Men aja. Har ingen svenska heller så jag har bara en lektion idag:)

Vi vart med i tidningen också, lite kul. Först jag, josse, jessi och anna när vi spelade fiol på sollerön(!:S) sen när jag josse, jenny, anders och pauline satt i gropen och sjöng på utav bara helvete;)

  


4/6

Då är allt skolarbete klart! Nu är det bara att ta de lugnt resten av tiden! Så jäääääävla skönt. Vi hade nationellt prov i matte B idag, 4 timmar långt...Får man ig på de så får man det i kursen så nu hoppas ajg att det gick bra! :)

Hade tänkt åka till Kicks idag för att köpa nagellack som "belöning" till allt plugg men det tillåter tydligen inte regnet så vi får se imorrn ist.

I helgen så ska vi få våran nya kyrkbåt till rönnäs (med chans att låta lite som en bonde) så vi ska ro den från leksand till rönnäs. Sen på söndagen så ska vi först ha en dag med jobbet, alltså lära känna varran/brandövnings/middagsdag. Sen har farmor fyllt år så hon hat bjudit med hela släkten på båttur med antingen gustav wasa eller engelbrekt.  Ska bli riktigt kul faktist!


RSS 2.0