24/2

Forever 21, när har de tänkt att öppna i Sverige igentligen!? :)

23/2-eriiik<3

Ja! Som ni säkert vet så krashade vi en 300 år gammal mora klocka på genrepet till Melodifestivalen i fredagskväll. Fast KUL var det iaf;)  De här dagarna då vi har vart med i Melodifestivalen har varit hur roliga somhellst! Inte minst då jag fick en kram av Snygg-Erik! Sen träffade vi en massa andra också och jaa...Tråkigt att de e slut nu! :(

Josefin sov hos mig, eller uppe hos farmor och farfar från fre-idag och Jenny skulle igentligen göra det ikväll och imorrn men nej, inte det inte. Så då får Linnéa göra det ist eftersom att jag inte vågar sova själv. Men på onsdag ska jag hem igen!

De e pinsamt! Jag har gått och kärat ner mig i EMD...Men svårt att motstå lixom..


20/2

Då var ännu en same-dag avklarad! hahah. Idag gick vi till arenan kl 10 och provade kläder, alltså samekläder innan det var dags att repa på scenen. Fyfan alltså. Efter lunchen iaf så tittade vi på när artisterna repade men vi hann bara se Velvet och Rigo feat. Topaz Sound & Red Fox.
Velvets låt var bra faktist, en sån som man fastnar på och hennes framträdande var bra, hon ska ha en as stor kjol på sig och så ska dasarna komma ut ut hennes kjol, as snyggt!

Skulle kunna lägga upp bilder men min mobil dampar.

19/2-Sameträning!

Hahah! Idag hade vi våran första träning som samer!  Rätt kul, men de va inge speciellt idag. Hoppas på en roligare dag imorrn, och med rolig så menar jag om vi har tråffat EMD eller inte. Nu låter jag som en barnunge men fyfan va de va snygga;)
Imorgon ska vi träffas på Arenan kl 10 och prova ut same-kläder!  Kommer bli kul som fan:P Sen har vi repitition och sen är det ju såklart genrep på kvällen.

Jag och Amanda gick och hämtade våra ack-saker, de som jag skrev om i inlägget innan. Också väldigt kul, det står att när man har gula så har man tillträde till precis hela området så EMD:s loge kan bli occuperad!!;)




Jag kan även berätta vad som kommer att hända på Melodifestivalen, vi kommer att vara samer somsagt, sen ska en dansgrupp som jag inte har en aning om vilka de är dansa med hockeyklubbor och hockeyutrustning. Då ska även spelmanslaget spela fiol och dansgruppen som dansar typ folkdans dansa. Allt samtidigt. De som spelar fiol ska spela en midsommarlåt som sedan går över till en ommixad verison som programledaren vad hon nu heter ska sjunga en text om Leksand till. När hon kommer in på scenen ska hon även sitta på ett knäckebröd också. Sen pratade någon om att hon skulle bada i knäckebröd också men de får vi väl se hur det blir med det! ;) 

Så, det var allt för mig!

kattvakt, melodifestival och vinterfestival

Igentligen så behöver jag verkligen plugga nu! Men jag orkar inte, det finns inte en centimeter av mig som har lite ork i sig till att plugga. Jag är både trött och typ, skoltrött? Nej, jag vet inte men ork till att plugga har jag då inte iaf. Det är en politisk diskussion vi har imorrn och jag och Johan.R ska vara kristdemokraterna men jag kan inte ett dugg!  Förlåt johan men jag kommer kunna lika lite (om inte mindre) som på klimatrollspelet.

Om ca en timme ska jag springa bort på dansen och efter det tänkte jag, josse och Jessi gå förbi vinterfestivalen och kolla läget. Sen imorgon så har vi vårat första rep inför Melodifestivalen!
Vi ska få våra "artistbadges" som vi ska ha runt halsen hela helgen så vi kommer in, och ut tänkte jag säga. 

Sen ska farmor och farfar bort till Lofsdalen igen så då ska jag, Josse, Jenny och kanske Elli sova där. Det kommer att bli mys! Jag och Josefin har smidit lite roliga planer till det.

Kan lägga upp lite bilder från melodifestivalen också! Och om ingen bryr sig, så läs då inte min blogg. Den handlar om allt jag vill skriva om(;

Amanda+Carro+Lisa+Melodefestivalen=Samer?

Ja. Som säkert alla vet så spelar ju längstBakIBussen (jag, amanda,julia, rebecca, mirijam,lisa) fiol. Och nu är det såhär att vi ska vara med på melodifestivalen på scenen. Men vi ska inte spela fiol som det var tänkt först, SVT vill skämma ut oss ännumer så nu ska vi vara utklädda till samer och springa omkring på scenen och jaga renar! Det kan väl inte bli bättre!?  Känn ironin. Okej, vi kommer att få äta lunch osv med kändisarna, eller okej "kändisarna", snarare artisterna och så. Nej, fyfan va jag e glad över att vi har lov på måndag så kanske alla hinner glömma bort vad vi faktist kommer att ha gjort när skolan drar igång igen efter lovet...





från vänster: Lisa, Jag, Amanda=renen.?

Mysdag<3

Idag har jag varit i Rönnäs hela dagen och åkt snowboard i våran egna lilla backe :P  Sofia och Slim var med också! Så det blev en heldag med dom i backen och fyfan va jag kommer att ha träningsvärk imorrn och ett stort blåmärke på rumpan som jag fick när jag och Sofia åkte pulka och krockade med en stor ishög! Jag kan knappt sitta ner och imorrn kommer jag inte kunna gå. Det kommer att bli väldigt kul det här! Dagen avslutades med middag och hemmagjord glass också. As gott.

Så tack för en helmysig dag! :)<3

Hatar #1

Nu har jag gjort en ny kategori också, den heter "Människor jag hatar"  kan ju säga såhär att den kommer nog att bli ganska full eftersom att jag hatar väldigt många människor. Haha.

Så dagens hat-inlägg går till våran "Kära" Amy Diamond, ush vad jag hatar denna människa! Blääää. När ska den här lilla flickan växa upp? Jo jag vet att hon är 91, 92:a? men hon ser ju för i helvete ut som en sjua.
Jag tittade på melodifestovalen nyss där hon uppträdde och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nej! Det finns verkligen inte ord för hur mkt jag hatar henne.



"Åh hej snygging", kan inte någon bara gå och ge henne en vuxenstil
ist för hennes j*vla babystil!

Alla <3-ans dag

Att fira alla hjärtans dag, det är väl endå lite överskattat. Eller okej, jag förstår alla par som vill fira den men vi som inte har någon annan att tänka på än oss själva behöver inte fira den så spec. Jag har iaf inte gjort någonting spec idag.
Så, om man då inte har någon som man är tillsammans med så är meningen att man ska fira den med nära och kära?
Isf kan man väl snarare säga att jag firade alla<3 dag igår med Josse, Jessi och Jenny, eller imorgon med familjen och Sofia och Slim! Då ska vi ha en mysdag hela dagen och avsluta med middag.

Här är iaf lite bilder från igår;)

    


  

Som sagt, några få(;


Desperate Housewives-5 blir 4

Tydligen så ska Nicolette Sheridan (osäker på namnet! men iaf) som spelar Edie Britt hoppa av serien:( 

Det är väldigt synd tycker jag, även om jag inte tycker om henne mest men hur ska Wisteria Lane bli nu?:P



9/2-09

hehehe, det här är ju iaf bra för min statusmätare! ;)  Tänk va! Ojojoj, att ni aldrig tröttnar.

Nej, nu hoppas jag att min förkylning ska ta och försvinna så jag kan börja träna igen!.


8/2

Helgen har varit rätt lugn. I fredags var jag med Anna och Elis, vi gjorde väl inget speciellt igentligen, prata mest. Igår va jag med Anna, vi åt pizza, träffade Johanna och åkte sedan på festen i Laknäs. Rätt kul faktist. Skönt att vara med Anna igen!:) Vi har inte setts så ofta den senaste tiden:/ 

Och bara för det så kommer en fin bild på Anna här:)

Jag älskar den här bilden:P

!

Jag skulle vilja skjuta någon just nu. Min mobil är väldigt utsatt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fitt mobil som inte vill funka som jag vill att den ska

Matte prov imorrn, jag behöver något att se fram emot!

Jag hatar Insjön

Idag fick jag för mig att jag skulle åka till Insjön, eftersom att närmaste smink-affär ligger där. Så dit åkte jag, ja köpte värmeskydd till håret, en mascara och en foundation och lite små saker för den som ville veta det. Iaf, så hade jag kollat upp att det skulle gå en buss hem kl 17.40 så gick jag på den och helt plötsligt var jag på väg mot Borlänge! Jävla dalatrafik!!!  Så fick ja hoppa av bussen mitt i skogen på riks-70:n och gå där i mörkret med en massa bilar som körde i 10000000km/h. Då var ja bortanför Clas Ohlssons centrallager. Så ja sprang tillbaka till Statoil och kollade, ca 40 min kvar till nästa buss. Så då var det bara att gå tillbaka till "city" i typ 20 fucking minus och jag höl på att frysa aset av mig!

Nej fittig dag i Insjön, men de e sant, skulle jag förväntat mig någonting annat?, jag menar, det e ju Insjön vi pratar om;)

Iaf så kom min rosa mysis-dress på posten idag! och den var visst i velour (vilket inte framgick i beskrivningen) så det var ju precis som jag ville ha det:D

Så om man bara räknar mina köp idag så har dagen varit bra! Men  jag saknar fortfarande att bli serverad på sängen....

<3

Jag fick ett sms av sofia där det stod att jag skulle kolla på ytterdörren. På handtaget hängde det en påse med Glamour, godis och en kockosboll!  Precis vad man behöver när man är sjuk;)
Tack Fia, du gjorde min kväll!<3  (Mina storesyskon har en väldigt bra tendens att göra det)


:(

Kanske sista dagen som hemma och sjuk idag:(  Jag som började vänja mig med att få allt serverat...;)  heheh.
Har fått igång ett nedladdningsprogram till datorn nu också (ÄNTLIGEN!) och så har ja ominstallerat iPoden för säkert 100000000000000000000000000000000:e gången! Fyfan va ja hatar Apple. Inte minst för att det blev precis som jag trodde, alla mina jävla låtar försvann.
Mamma har köpt slämlösning till mig så jag skulle bara vilja dö just nu!

Nej, hon har även hyrt en film som ja ska gå och titta på, Cloverfield, ingen aning om den e bra eller inte med det visar väl sig;)

Ingen skola och beställningar:)

Det är faktist ganska skönt att vara sjuk igentligen, iaf när man bara behöver ligga i sängen hela dagen och titta på tv/datorn sen kommer mamma och servar med dricka hela tiden. Sen när man väl orkar äta så får man det på sängen också, Nej ett + för att vara sjuk! Fast ok, de e en massa jobbigt med det också så det väger nog över men endå...

Jag har iaf beställt en rosa mjukisdress från Ellos, den som är på bilden nedanför, fast min var i rosa:) Så den kommer nog i slutet av veckan. Sen ska ja beställa några saker från YvesRocher också, lite smink, hud/hår prylar:)

Och så blir det ingen skola för min del imorrn, ;D

            :)

RSS 2.0