Sofia<3

Sitter hemma hos min kära syster nu:) Snart kommer det en massa folk hit:) Idag är jag glad trots en massa otur men jag hoppas på det bästa:) Måste bara säga att the Factory är riktigt bra och Edie Sedgwick helt otroligt snygg! (Samt Sienna miller som spelar henne ii filmen).

Puss!

29/10

Snart så ska jag åka tillbaka till leksand. Har bott klart i rönnäs för det här lovet nu=)  Senare ska jag åka hem till sofia som ska ha inredningsparty:)
Beställde precis nåra saker från hm också, bla en herrskjorta. Får hoppas att den passar bara;)
 
hahhaah sitter lite ojämt men orka! ;)

svininfluensan vaccin



Vad fan?

Snyyyyggtjej _


;)

;)

;)

:)

Sitter i Rönnäs just nu. Har inte mkt för mig:( Hade planerat att övningsköra ikväll men nej. Ingen av mina föräldrar som hade lust! Taskigt med tanke på att ja ska hjälpa dom hela dagen imorrn. 
Igår iaf åt jag med anna, vi skulle vara lite nyttiga och gå till amore för att köpa kycklingsallad men de slutade med att vi åt pizza... Men sånt är livet! Sen följde jag med henne, johanna hem till zandra och tittade på idol=) Efter det träffade jag pär, niklas, niklas, malin och pauline, vilket var trevligt:) Får väl helt enkelt leva med att ha en tråkig kväll idag.


I hate you, I hate you...

"...I hate you, I hate you
Cause I see through
To what a fake you are
You disgust me, that's why you must be hated..."



Filmen hör inte hit, bara låten;)

Allt är tillåtet i kärlek och krig

Dagens sannig?
Tänk att man alltid ska ha problem, och när man väl inte har det så är problemet att man inte har något problem. Alltid är det folk man inte ska tycka om fast man inte känner dem. Saker och ting kan aldrig vara riktigt bra, alltid ska det vara nån liten sak ivägen. Därför är ALLT tillåtet i kärlek och krig, framför allt krig...

Snart ska ja åka till säter(!) hahah. Och kolla på en byrå:) sen ska ja träffa bosse&benny ikväll=)

Det var allt för mig, hej!


Gör aldrig samma misstag två gånger, såvidare det inte lönar sig

SItter man och söker på bilder på sitt egna namn samt vad det betyder på wikipedia kan man nog inte ha tråkigare.. Fyfan va jag har tråkigt! Tål inte att bara sitta still såhär...! Nu ska ja iofs träna kl 8 men endå...


14/10

Jag klippte lugg i fredags. SAKNAR MIN GAMLA LÄNGD! :(  Menmen, får väl helt enkelt bita ihop och vänta på att det växer ut igen. Trodde att de här skulle bli värsta inlägget med tanke på att jag inte skrivit på så länge men nej.
En sak jag kompå idag i skolan är att jag vill att julia ska flytta hem! nu! och gå ekonomi med mig! :( Livet är bra hårt ibland alltså:P Nej nu ska jag kila ut i det kalla vädret. hej så länge:)


dåligt!

Nu har jag äntligen tagit mig ikragen och ringt Clas Ohlson! Och jag kommer att få en ny kamera:D
Jag sa att jag behövde den senast torsdag för att jag skulle ha den till ett skolarbete men igentligen vill jag bara ha den på lördag på skojj:) (Och på fredag då jag (och josefin) ska klippa mig!!! (oss). Men den har ju faktist varit inne i 3 veckor nu också så.
Kul att ja har skrivit typ 1000 ord om en kamera, bra caarolina.

Skulle läst ut en shoppaholics bekännelser till imorrn också men nej. Har läst en sida av ca 400. Braaaaaaaaa!

RSS 2.0