Sjuk

Jaa, då va man sjuk igen då. Jag hade 40 graders feber igår men idag har jag 38.5,  så de går åt rätt håll iaf. Så jobbigt bara, ja hatar att vara sjuk! Mamma sa att hon trodde att de va influensan men jag vette fan, (;

I huvudet på Carolina

Jaha, då har vi tagit ännu ett kliv på Hej vi har inget liv stegen. Där här gången i form av en anonym skvaller-blogg som handlade om Leksands gymnasiums ungdomar. Det visar verkligen vilka tråkiga liv alla här har. Fast samtidigt, det var riktigt kul att läsa!;) Enda tills man själv hamnar i den, vilket också gör att jag förstår den tjejen som anmälde bloggen, det skulle jag också gjort om mitt namn dök upp i den.

Så, var det här någon som hade fått Gossip Girl på hjärnan eller var det bara någon som hade det riktigt tråkigt? Det är frågan,


Äntligen den 28:e!

Idag har jag haft en toppen dag!  En lektion (om man inte räknar med dansen då), slutade 11.45, HÄMTADE FIA OCH SLIM!!! :D, kom hem och såg att mina saker från H&M hade kommit! + skorna som igentligen var restade till v.7.

Guuuud va kul det var att träffa fia igen! Och Slim med, han va hur rolig och snäll som hellst, de borde verkligen gifta sig med varandra! Fast vi hann bara träffa dem i 4 timmar men det blir längre på lördag, jag längtar verkligen:) Kul också att de ska bo här iaf över sommaren, förhoppningsvis!:)

puss hej! :D

 

25/1

Jag hatar föräldrar, de borde inte få finnas!


eller:  ja hatar fräldrar, såna borde inte få finas, Jag och mina små stav fel, thihi!<3<33<3<3<33<3<

Myskväll!

Nu e jag med Bosse:D Vi har spelat tennis;)  Och nu ska vi köpa godis och va med nåra kompisar! byyyyyye



Barro & Bosse<3


24/1

Ibland är föräldrar bara bra dumma och korkade. Dom bara förstör allt man planerat!

Iaf, idag har jag vart hemma hos farmor och farfar, vi har alltid haft det som tradition att vi (jag, Marina, Linnéa) åker dit och kastar ut hennes gran, sen gör hon middag och har fiskedamm med oss! hihi;) Så det hade vi även i år. Vilket troligtvis var det sista. Sen åkte vi tillbaks hem, lagom till matchen som jag bara tittade på i sista perioden eftersom att min lillasysters (fucking) akvarium hade gått sönder så det var vatten över hela golvet..Inte kul. Sen gick jag och min pappa och köpte glass och hyrde film. Det var min dag det, väldigt rolig, jo jagvet!

Farmor (som för övrigt är väldigt fräsh för sin ålder!), jag, alex, fia, marina, linnéa

En vecka kvar:)

Nu är det bara en vecka kvar!
Har inte så mkt mer att säga, jag har en liten plan, eller mer som fundering som jag nu tänker fullfölja!  hiihi....;)

Nattinatt

Medicin som ger längre ögonfransar?

"Starrmedicinen Lumigan har visat sig ha en oväntad sideffekt: användaren får märkbart längre och tjockare ögonfransar. Tillverkaren Allergan söker nu tillstånd för att få sälja medicinen även som kosmetika, skriver Daily Mail.

Lumigan är en relativt ny medicin mot ögonsjukdomen grön starr. Medicinen sänker trycket i ögat, ett tryck som kan leda till synförlust. Men det har även visat sig att medicinen ger användarna märkbart längre och tjockare ögonfransar. Vid ett test på universitetet i Miami blandades medicinen med en gelé.


Dubbelt så långa

Försökspersonerna fick sedan applicera gelén med Lumigan på ena ögats ögonfransar, och en verkningslös gelé på det andra ögats fransar. Efter sex veckor visade det sig att ögonfransar som behandlats med Lumigangelé växt 2 mm på sex veckor- dubbelt så mycket som fransar växer i vanliga fall.
Forskarna vet ännu inte exakt varför ögonfransarna växer när de behandlas med Lumigan, men en teori är att medicinens hormonliknande formula stimulerar växten.
Tillverkaren Allergan söker nu tillstånd att börja sälja Lumigan som kosmetika, och om det lyckas kan Lumigan finnas i kosmetikadiskar nästa år, skriver Daily Mail."


-Inte helt fel! ;)


Söndag

Planeringen för dagen ser ut typ så här, Pugga(!:(), träna, duscha, städa, fixa med sommarjobbs ansökan, laga mat. Lägga mig tidigt?  Kommer aldrig bli av, hur mkt jag än försöker. 

Kanske kanske springa ner till affären och köpa vaniljkesella;)  Som både är assss gott och nyttigt, hihi;)


16/1 och 12 dagar kvar!

Ja, idag tänkte jag ha en lugn hemma kväll bara:) Vilket jag har också. Jag har godis och hoppas att de ska gå en bra film på tv annars har jag musik:)  Hoppas på en roligare kväll imorrn!

Jag har börjat lyssna på två jätte bra (GAMLA) låtar igen! Det är Jojo med Coming for you och Too little too late.

puss

Om tolv dagar kommer fia hem:D Och hennes australiensiske kille Slim! Det ska bli hur kul somhellst! :)


Beställning:D

Nu är jag jätte glad! Vi hade dans imorse på estetisk verksamhet, vilket va sådär. Själva dansen hon lärde oss va tråkig men de va endå ett riktigt träningspass så det var ju bra. Utom att hon verka va en j*vla bitch!

Aja, anledningen till att ja e så glad är att mamma har nyss beställt en bikini och de skorna ja har letat efter i över ett år!!!:D:D  hihi,.
De va de svarta skorna och bikinin fast i rosa/brunt. Jag ville ha den blå/vita först men trosorna var slut i min storlek:(  
Men ja kan tänka mig att bara ja blir brun så kommer den bli jätte fin på stranden;)

                          

Tre 17-åriga tjejer nerslagna av två 7-åringar

Jaa, sagt som skrivet. Idag när jag, Julia och Helene var på väg till skolan från matten (som vi har på sammilsdal) så blev vi ATTAKERADE av två små killar. Hahaha, ganska roligt, jaa till en början iaf!  De små killarna jagade oss och puttade sedan Julia eftersom att hon sprang sist så hon ramlade på gruset och skrapa utt knäet riktigt ordentligt. Så hennes nya jeans gick sönder  och hon fick typ världens köttsår:S:S
Så Bengan lekte ambulans och körde oss till akuten där vi satt i två timmar mendan Julia var där inne hela tiden under de två timmarna. Grejen va också att de va typ 11 olika läkare som kom och gick (vi räknade;).
Och jag måste säga att de va riktigt synd om henne, dom doppade lixom hennes knä i grön såpa, petade med pincetter, borsta med en tandborste osv. Fyfan alltså!  +Att de skulle sytt om såret inte va så söndertrasat.


Efter det så gick vi och åt pizza, de e sånt som behövs efter sånna HÄMSKA händelser;)

Vi blev jagade och typ nerslagna av två sju-åringar, hur låter inte det?;)

aaj

Min nagel började brinna nyss! Inte kul.... ONT SOM FAN!

Rönnäs, plusgrader och matte

Nu sitter jag i Rönnäs. Ska nog snart åka tillbaka till Leksand skulle jag chansa på, jag har nån jävla matte läxa tills imorrn:/          Sovmorgon har jag iaf till kl 10.15 så de e inte helt fel:)   Sen ska jag börja med matlagning på kvällen också. Och fiolen ska tas tag i..:/ fyfaan säger jag bara! Men jag vill verkligen åka till Norge över den 17:e maj, de skulle va hur kul somhellst! Så de e väl smällen man får ta antar jag.

Nej nu lär jag gå, puss

Kvällsåkning, SATC

Så, då har man gått i skolan i tre dagar då, alltså en halv vecka avklarad. Och man är redan trött på skolan. Den enda planen jag har för helgen är middag hos Nordquist imorgon.

Jag har äntligen hittat sånna där sommarskor som jag vill ha! Såg dem igår på H&M sida så jag ska be mamma beställa dom i veckan.

Ikväll bir det kvällsåkning i Granberget med Josefin, ser fram imot det:)  Sen ska hon sova här, så ska vi kolla på sex & The City The Movie. För ungefär den 10 gången minst, men jag älskar den, jag kan inte få nog av dem.

Kontroll på håret

Funkar hårkoll eller kontroll eller va de nu heter eller inte?? Ja köpte nått annat förut som hette nått med Silica men de va löst, alltså inte tabletter så man fick lov att blanda ut det i ett glas med vatten, vilket bara belv jobbigt! Hon på häslokosten sa att kroppen tog upp löst bättre än tabletter men ja stpooar hellre i mig en tablett än ett stort glas vatten.

Tänkte springa bort och köpa det nu:)

                                                                               

Hockey är bara komplicerat

Jenny sov hos mig igår, vilket var jätte mysigt! Jag och Jenny träffas inte så överdrivet ofta länge vilket e synd! Igår iaf va vi med Natalie och sikade och var hemma hos mig bara. Sen på kvällen lagade jag och Jenny mat och vi hittade på ett eget recept! Vi gick efter våran intuiton eller hur de stavas. Bra som fan blev de iaf:)  Sen stannade vi uppe och fick besök och tittade på JVM matchen. Jag som kan allt om hockey *host*. Men ja har iaf lärt mig var iceing och offside e så det går frammåt för mig måste ja ju säga!

Nu på kvällen har jag städat mitt rum/packat upp min 3 ton tunga packning samtidigt som jag hade en lyssna på gammalmusik afton.
Just nu måste ja gå på toa men ja har nyss målat naglarna! hahah, jo för de va väl just va alla ville veta va;) hih. What ever
bybyeyey


Fan va de e jobbigt att skriva,


Nordpolen eller bara Sverige?

Fyfan va kallt det var igår! Jag gick och mötte Fredde vid Konsum i 30 minus! Kan säga såhär att mina ben va typ döda när vi kom hem. Hemma väntade Jenny, Amanda, Sofia och Nathalie. Vi (eller de) spelade guitar hero och sedan kollade vi på Mothman, en bra och ganska så läskig film. Saken bleev inte bättre, eller varmare av att vi gick och sa hej då til Elli sen vid tåget heller. Men det var det värt. Nu väntar jag på Jenny och Nathalie igen, får se om Elis vågar sig förbi också:P haha! 

XX:)

Inpulsköp+förkylning

Idag när jag var ute med farmor och min kusin på sjön så kom helikoptern som letar efter den där 21-åringen och flög över oss, rätt konstigt med tanke på att han försvann nån mil härifrån. Fast på samma gång läskigt!

Just nu är jag jätte glad! Jag har äntligen hittat en sån kappa som jag vill ha!:) Och köpt den också givetvist.
Imorgon så ska jag sova hos farmor och farfar, ja har lovat dem as länge nu och så är det ju sista kvällen i Rönnäs. Kan inte säga att jag inte längtar till måndag;) Sen på måndag måste jag köpa sånna örhängen som gick sönder!

Hoppas på att min förkylning har tänkt att lämna mig ifred någon gång. Nu ska jag överleva hela helgen utan nässpray också vilket kan bli en utmaning!

XX

Jag har officiellt en ny idol

Jag börjar bli en av de tråkiga som längar till sommaren. Jag har kommit på för-/nackdelar med sommar och vinter och kom fram till att sommaren är verkligen bäst!

Fördelar med sommar:

+ Har man ingenting att göra så är det bara att sola
+ Man blir SNYGG av att sola
+ Ledig i 10v
+ Sommarmodet är mycket snyggare än vintermodet
+ Man behöver inte frysa och klä på sig som en jäkla eskimå bara för att gå utanför dörren
+ Man kan åka moppe överallt, haha;)
+ Mer fester osv. Mer folk i city
+ Man får äta hur mkt glass man vill (!)
+ Dagarma består i princip av: bada, sola, träffa kompisar, gå ut
+ Skolavslutning, midsommar, min födelsedag (nästan)

Nackdelar med sommar:
- Äckliga småkrypsäckel överallt
- Man kan ha oturen att åka på nån tråkig semester med familjen
- REGN + BLÅST
- Jag blir förkyld
- Sommaren är för kort

Fördelar med vinter:
+ Man kan åka snowboard osv.
+ Det är fint med snö överallt
+ Inga småkryp
+ Vissa vinterkläder är fina/sköna typ tjocka dunjackor och uggs
+ Jul och nyår förekommer

Nackdelar med vinter:
- Det är inte ofta vi får en riktig vinter, det är oftast någonting imellan, typ tö och plusgrader
- Förkallt är inte heller kul
-Jag blir förkyld även här
- Bara ca 2 veckors ledighet (3 om man räknar med sportlov)
- Nästintill omöjligt att åka till fjällen på sportlovet, det är varken lätt eller kul att åka med en massa turister som inte vet varken ut eller in
- Själva vintern är för kort och vinterhalvåret för långt
- Hockey hela j*vla tiden


Fördelarna med sommar är fler än fördelarna med vinter, alltså längtar jag till sommaren:)


I'm singin' in the rain

Varför ska det alltid hända mig att jag ska gå och bli sjuk alla gånger jag absolut INTE vill vara det??  Jag menar, förrförra året va ja sjuk på julafton, förra året va ja sjuk på nyår och samma i år!

På söndag ska jag flytta hem till Leksand igen! Can't wait! Finns ingenting att göra här i Rönnäs har jag upptäckt nu. Det fanns för ca 1 år sedan men tydligen så förändras tiderna. Eller nått.

Om 29dagar kommer Sofia och hennes Australiensiska killa Slim hem!:D
Mina favvo örhängen har gått sönder också! Så det blir prio 1 på måndag när jag (ÄNTLIGEN) kommer hem:)

hejdå så länge!

RSS 2.0