16/7- Harry Potter

Kom precis hem efter en liten tur på city efter att ha sett harry potter med anna, josse och philip. Ja tyckte den va bra men också lite osammanhängande, gick det ihop? aja sak samma iaf. Just nu sitter jag och väntar på att anna ska komma hem.

Måste bara säga att om jag kunde så skulle jag utrota föräldrar. De bara förstör. Igentligen skulle jag inte vara STUCK in this fucking leksand men neej, ändrade planer där! Kul att man tom kom in på skolan!!!!! Men bara för att föräldrar som alltid ska vara så realistiska och seriösa så blir det inget av! (tror jag?). Men men, man kanske kan ta sig i kragen och fatta att de faktist verkligen behövs att verkligen ta tag i skolan för att kunna ta sig härifrån fort och långt.
SÅ! Nu ska man lägga manken till (det är så de heter på vuxenspråk) för att kunna åka långt bort sen;D

natti påer!

Sko<3

Nu har jag då iaf hittat en sko jag blivit helt kär i, ska nog beställa den när lönen kommer! (om ca 2 veckor...)
Den kommer från Halens.se, de hade en as snygg sko förut från lovelabel den också men den tog slut hur fort somhellst. Hoppas inte att denna gör det! :)


<a href="http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=043584&amp;tm=94" target="_blank"><img src="http://halens.scene7.com/is/image/Halens/tpl_MainImage_l?layer=comp&$layer_1_pos=152,122&$layer_1_src=is{Halens/p-252395-1?hei=244}&$if_MainImage_l$" /></a>

länken blev riktigt lång men vem bryr sig;)

rain

regn, vrf är alla regniga dagar dåliga, allt tråkigt hände på regniga daggar, sol nu tack!!

King of pop!

Kom precis hem från sofia och hennes vänner:)  Trevligt var det, först hjälpte fia mig med matten, inte riktigt så kul men iaf sen åkte vi till Sofia, fias bästa kompis. De va Jag, fia, sofia, hanna, sandra, hanna och anna som var där. Vi kolla på den helkonstiga allsången och åt sallad. Sen efter det kollade vi på minnes/begravnings cermonin för Michael jackson.
Fan va sorjligt det var. Framför allt när hans bror höll tal och hela familjen stod uppe på scenen, och sen när hans dotter pratade, nej ush! Jag lova att jag satt och storbölade då...

Slutar denna kväll med att kolla på hans konsär på 4an och lägger upp en bild på en väldigt ung och söt michael=)

R.I.P

Michael king of pop Jackson,
-The one and only!

Mys i regnet

Fyfan vilket väder:/   Iaf igår kom bosse hem till mig vid 8 tiden kanske, vi gick ut och gick sen i brist på annat att göra gick vi till amore..haha! låter ju bra "i brist på annat att göra". Aja, iaf, där träffade vi Felix och kevin så de åt med oss sen gick vi ut och träffade jonte. Om de va nån som ville veta dvs. Sen va vi med dem ett tag tills josse fick lov att åka hem eftersom att hon jobbar idag. SÅ det slutade med att ajg sov hos henne i rönnäs:)  Sen gick vi upp vid 8 och åkte in. På josefins lilla moppe som hackar, skit kul va det;) 

Iaf snart ska ja börja fixa mig lite för att sedan åka till insjön, ta med mig matteboken, gå på kicks och köpa hår-inpackning (och känner jag mig själv så kommer de bli mer saker också!), åka hem till fia<3, få hjälp av henne med matten, sen äta middag och kolla på allsång med hon och hennes kompisar:) Kommer bli as mys:)  Synd nog att de inte e fint väder bara, för planen va först att vi skulle sitta ute på hennes balkong:)
Ska förresten köra moppe till insjön i det vackra vädret, kuuul!

             
Megan Fox, galet snygg tjej!

5/7

Ledig nu tills torsdag! så sköööönt;D  Måste sova ut nu. Igår när de va leksandsrodden tog de nog riktigt ordentligt på krafterna, ja va helt slut efter, sen sov josefin här och vi kom inte i säng förrns efter 2 sen skulle ja upp och jobba 8... Hade kanske funkat om det inte hade varit för Leksandsrodden men ja va helt död imorse! Så imorrn ska jag sova uuuuut! :)
Att beropå Leksandsrodden så var den riktigt trevlig i år, med tanke på en riktigt fin syn jag hitta...hihi;);)

höjpåre!

chchchhchchchch

Tänkte bara berätta om i förrgår, har varit i Rönnäs de senaste dagarna när de har varit så fint väder=) med josse & c/o. Vi har haft as mysigt:)  sen på kvällen hade vi träning, sen grillning nere vid flota, badplatsen. Efter det åkte jag, Josse, Philip och Viktor hem till Bosse och kollade på film. Det vart så sent så ja orkade inte åka hem. Så jag sov över med Sofie, riktigt trevligt!

Nått helt random som hände i lördags var att jag och josse var skit trötta, skulle åka upp till mig i rönnäs och sova. Då ser vi att de e fest i ett hus på vägen upp till mig (Helt stört, där lixom) så vi stannar till och vilka är det som har fest om inte baseboll killarna, så jävla konstigt att dom satt i rönnäs på min väg (på ett berg i skogen) och hade fest. Aja, kul va de iaf;)
Sen skulle man upp och jobba nåra timamr senare, kuuuuul. haha:)

RSS 2.0