Every day is one step closer

Fyfan vad jag vill åka nu! Vem fan orkar vara kvar i Sverige? Sverige är för litet. Nej, tänk att sitta nere i Australien nu, de har sommar också för den delen. Med runt 30 grader dygnet runt (i skuggan), fint väder, fina stränder, roligt folk, INTE behöva tänka på varken skola eller läxor. Och Brun:D

   
Frasier Island

 
Bondi beach

 
Melbourne


Perth


Ja det får vara min bildbomb för den här gången. Räkna med att det kommer fler!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Du kan ju börja med att åka på en semester innan du bosätter dig gumman :) tro mig det är lika underbart det! testa ett exotiskt land i två-tre månader för det ser ut som att det är det du söker också?

Det finns exotiska ställen i australien också men då ska du upp längst upp i norr mot sydostasien där vi varit:)



Så ju närmre eller i soa (sydostasien) du är ju mer vita stränder, blåa hav får du! Tyvärr är mycket trickfotat av dem fotona du lagt upp..Bondi är en gul strand med mörkblått vatten. Säger inte att det inte är vackert, men det är ingen exotisk semestervy:) Men sedan när du vill prova på att bo utomlands så passar ju australien super tror jag, bättre temperatur att leva i:) Därför vi är sugna på det också för att komma iväg ut i resten av asien så enkelt :)

Kramis

2010-02-02 @ 12:48:21
Postat av: c

Nej men jag kommer bo i Sydney antagligen, bilderna på sydney har inget blålager eller vad det heter;)

2010-02-03 @ 09:00:11
Postat av: Alexandra

Sydney har inte heller azurblåa vatten och vita stränder. Men det är väl inte riktigt det som är viktigast ändå?:-) Men det är ju vackert där på andra sätt! För oss lockar det mest för att det kan vara enklare med jobb där än i Sverige och närmre "soa", men fick reda på i ett forum att det är en aningens svårare nu tyvärr.. så man får hoppas att det rycker upp sig snart.. Men om det var aupair du ville bli så är det nog mycket enklare :-) Hoppas vi ses snart! Kramar i massor!

2010-02-03 @ 12:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0